Най-накрая! Венелин Петков ще става татко!

Най-накрая! Венелин Петков ще става татко!

Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков повече от 4 години е обвързан с журналистката Николета Маданска. Те се опитват да държат връзката си далеч от светлините на прожекторите, но според запознати няколко пъти са били пред раздяла.

Сега обаче любовта им процъфтява и дори се появиха слухове, че водещата може да е бременна.

От месец и половина Николета не се е появявала в ефир и това породило доста въпросителни сред колегите й. Доскоро Маданска бе една от звездите на спортната емисия и внезапното й изчезване със сигурност е съмнително.

Усмихнатата блондинка все още е част от екипа на медията и редовно споделя различни репортажи на свои колеги на стената си във фейсбук, но от няколко седмици не е била на екран. Дори зрителите забелязаха отсъствието й. „Ники, кога ще те видим отново?”, питат я почитатели в социалната мрежа, но тя мълчи по този въпрос, пише "Уикенд". 

Из коридорите на медията упорито се шушука, че спортната журналистка е бременна от шефа си Венелин Петков и се пази от любопитните хорски погледи.

Това обаче не била единствената причина за изчезването й. Разпространението на коварния коронавирус също сериозно я притеснявало.

Хора от обкръжението на Маданска твърдят, че тя се е затворила в дома си и стриктно спазвала всички наложени мерки, свързани с пандемията. В същото време Николета продължава да е активна в социалните мрежи, а това говори, че се чувства добре, не е болна и няма друга сериозна причина за изчезването й от ефир.

Водещата ще навърши 36 след два месеца и според запознати вече ясно чувала тиктакането на биологичния си часовник. Венелин пък е на 48 и доскоро бе фокусиран върху кариерата си, но с напредването на възрастта все по-често се замислял за наследници.

Така и двамата стигнали до извода, че са готови да бъдат родители, но надали ще потвърдят официално дали в действителност очакват бебе. Маданска и Петкова са толкова потайни относно личния си живот, че след 4 години съжителство все още пазят дистанция пред колегите си, а на публични места се преструват, че нямат нищо общо.Връзката на новинарите започна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015 г. в Банско. Тогава си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения.

Блондинката се слави като майстор на сладкишите и тортите, но освен с кулинарни изкушения, успяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал под влиянието на чара й и в началото трудно успявал да скрива увлечението си по нея, макар че полагал усилия.

През последните години журналистите няколко пъти бяха пред раздяла, но изглежда са успели да изгладят различията си. Техни близки казват, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси.


Припомняме, че интимните отношения на работното място не са нещо ново за Петков, който дълго време живееше с колежката си Гена Трайкова, а след това любеше бивша миска и водеща на предаването „COOL...T”  Поли Гергушева. Николета пък излизаше предимно със спортисти, а връзката й с Венелин е най-дълга и най-сериозна до този момент./show.blitz.bg

Коментирай

Шльоко

Шльоко 16.05.2020 9:23

Каква любов? Ако има нещо между тези двамата, то е някаква финансова обвързаност, която се е създала между тях! Такава обвързаност, най-често е по-силна и по-трайна от всякаква любов!

Патриот

Патриот 16.05.2020 20:07

Ми нека роди момичето. На България и трябват повече българчета да се раждат, иначе лошо....