Наум Шопов взе изненадващо решение! Отказва се от... ВИДЕО

Наум Шопов взе изненадващо решение! Отказва се от... ВИДЕО

Наум Шопов хвърли голяма изненада наскоро, а феновете му все още се чудят на драстичното решение, което е взел. Актьорът, който направи емблечатична роля в сериала "Откраднат живот", май окончателно се отказа да продължава да се развива в хирургията, за която винаги е твърдял, че му е най-голямата страст.

Признанието си екранният доктор Тасев направи тези дни във видео канала си в YouTube, в който отговаря на въпроси от феновете заедно с половинката си Теа Минкова.

Теа Минкова посрещна новата година с шевове и травми след инцидент с нож СНИМКА

"За момента нямам планове да се занимавам с медицина", шашна всички Шопов, който допълнително ще заснеме специално видео за решението си. И все пак поясни:

Щерката на Наум Шопов го разори, артистът докаран до просешка тояга СНИМКА

"Искам да ви разкажа какъв е пътят на моите мисли и как съм стигнал до мястото, на което съм в момента, имайки предвид, че съм завършил медицина почти с отличие. Тъй че смятам, че би било полезно не само за хора, които следват медицина в момента, но и за хора, които следват нещо друго и не са сигурни в момента дали искат да се занимават точно с това", добавя още актьорът, когото скоро ще видим и като водещ на риалити предаването "Ергенът".

Синът на Христо Шопов обаче все пак не затваря окончателно вратата към медицината, защото е предприел всички необходими стъпки, за да не загуби правата си. Така, той ще може да се посвети на лекарската професия, когато прецени, че е дошъл точния момент за това. Наум Шопов младши е четвърто поколение актьор – прабаба му е Мара Шопова, дядо му и баба му са Наум и Невена Шопови, баща му е Христо Шопов, леля му е Лиза Шопова. Майката на Наум Шопов пък - Мариана Станишева, също е актриса./show.blitz.bg

 

Коментирай

emil24_7@abv.bg

[email protected] 18.01.2022 11:44

самовлюбен пич който се е взел много на сериозно

ал иса  лиса

ал иса лиса 18.01.2022 17:48

За чии х...й положи Хипократова клетва или не си?

ал иса  лиса

ал иса лиса 18.01.2022 17:50

За чии х...й положи Хипократова клетва или не си?

Дано

Дано 28.04.2022 15:50

Жалко!Прекаляват вече с тези реклами,но явно всичко е само за пари! Това не е професия!Докога ли?

Борис

Борис 20.05.2022 22:31

Симпатяги сте, продължавайте да се обичате и подкрепяте!