Наум Шопов става баща до дни, а бременната му приятелка е решила да...

Наум Шопов става баща до дни, а бременната му приятелка е решила да...

Наум Шопов - младши и приятелката му Теа броят дните до раждането на тяхната дъщеря. Терминът на красивата майка е в първата половина на декември, но влюбените гълъбчета вече нямат търпение да изпитат какво е да си родител. 

Теа сподели с приятелите си в социалната мрежа как се чувства и през какви трудности е преминала по време на бременността. Тя сподели и интересен колаж на нейни снимки с Наум, когато е в началото на временността и сега към своя край. 

Шаш! Наум Шопов се сби с... СНИМКА

Наум Шопов и Теа шашнаха мрежата с това ВИДЕО

"5 месец vs 9 месец На първата снимка казах на Наум - “виж какъв корем имам вече, баш съм си бременна” и с голяма гордост се пъчих. Нещата ми се струват по-различни с днешна дата и определено нямам търпение вече", написа Теа. 

Годеницата на Наум Шопов шашна с огромна пазва! СНИМКА 18+

Бъдещата майка прекарва бремеността над учебниците. Тя упорито работи върху магистърската си теза, чиято защита е чак през март. Наясно е обаче, че с малко бебе нещата ще се случват по-трудно и затова е запретнала ръкави да свърши тази работа преди раждането и да може да се дипломира без да отлага защитата си. 

През останалото време красивата половинка на актьора от "Откраднат живот" се разхожда на чист въздух и повече подготвителни контракции./show.blitz.bg

Коментирай