logo

Наум Шопов изчезна, причината е смайваща СНИМКА

Наум Шопов изчезна, причината е смайваща СНИМКА

Наум Шопов-младши, чиято фенска маса се увеличи главоломно заради участието му в хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", което продължава и в този сезон на сериала, изплаши много почитателите си.

Чаровният актьор, който иначе е много активен в социалните мрежи и щедър откъм ефектни кадри от ежедневието и дома си, от известно време насам изчезна от виртуалния небосклон и последователите му се чудят какво се случва с него.

Наум Шопов проговори за сватбата с Теа

"Напоследък изчезнах от социалните мрежи. Нямах време нито за снимки, нито за съобщения, за което се извинявам. Съвсем скоро ще мога да ви покажа защо", внесе яснота той, с което донякъде балансира страстите сред феновете си, чието въображение е доста богато на моменти.

Вижте какво направиха Наум Шопов и Теа в Гърция с бебето си... СНИМКИ

Оказа се, че звездата просто работи върху нов проект, върху който се е концентрирал изцяло и явно не му остава време за социални мрежи, както досега.Шопов уточни, че на 4-и октомври ще стане ясно върху какво работи напоследък./show.blitz.bg

Коментирай

1 на УМ

1 на УМ 25.09.2020 15:44

Боже, за малко да получа инфаркт от чутовната новина за фамозното изчезване на това недоразумение Ще ходя да си лея куршум от уплах като чух, че мамин Наумчо имал творчески щения... Ох, хайде в очакване на друго, което ще ме довърши покрай този плешивко!

PAPA DOC

PAPA DOC 25.09.2020 18:16

Чаровният актьор, който иначе е много активен педал,сега е почнал да го поема пасивно и няма време да си показва кафевото око по мрежата понеже много кърви отзад и нон стоп сменя марли.ПС админчето не мое да спре ПАПА ДОК да го ЕБЕ