Наталия Симеонова изригна: Насилниците у нас не се страхуват от закона! ВИДЕО

Наталия Симеонова изригна: Насилниците у нас не се страхуват от закона! ВИДЕО

Аз съм голям пацифист. Подкрепям идеята ти да се спре продажбата на оръжия. Така отговори водещата Наталия Симеонова на актьора Сашо Кадиев в "Преди обед". Тази седмица емблематичната блондинка е гост коментатор заедно с Игор Марковски.

От разговора им, освен, че  е против оръжията, с които напоследък доста се злоупотребява за различен тип битови престъпления - и у нас, и по света, стана ясно още, че Наталия Симеонова е автор на текста на песента "Нямаш право", посветена на борбата с насилието над жените.

Наталия Симеонова получи огромен подарък, с Денис Ризов вече...

Парчето се изпълнява от певицата Весела Делчева, а в клипа към него младата изпълнителка плаче с реални, а не с изкуствено предизвикани сълзи.

"Много се вълнувам от тази тема, тя е проблем в много държави, не само у нас. Различното в България е само чувството за ненаказуемост. Насилниците у нас не се страхуват от закона. В същото време се случват чудовищни неща! Със сигурност на първо място трябва да се противодейства в съда", категорична е Наталия Симеонова, която подготвя в момента и филм по темата за насилието. 

Наталия Симеонова хвърли голяма бомба! Завръща се на екран със...

"На какво прилича това - с издадена ограничителна заповед да убиеш жена си??! Това е погазване на системата!", не скри още възмущението си популярната блондинка. И добави още:

"Нуждаем се не само от нов закон за домашното насилие, а и от съд, който да го прилага! Изисква се разговор и хората, от които зависи, по някакъв начин да седнат и да се разберат. Случаите се превръщат в епидемия!"

"Това не е приоритет в парламента. Ще изчакаме още жени да бъдат бити и убити, и тогава", не издържа да пусне провокативен коментар и Сашо Кадиев./show.blitz.bg

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 10.05.2023 9:45

Бааа, ква охранена сфинкя.

Свинар

Свинар 10.05.2023 10:13

Бааа,какъв си простак! А на бас,че е 100 пъти по-умна от тебе!

уф, чи мириши

уф, чи мириши 10.05.2023 11:09

не бой се. за твоя задник нали се грижи дениииис.

МУТРЕНСКА БЪЛГАРИЯ

МУТРЕНСКА БЪЛГАРИЯ 10.05.2023 14:19

Новините за нови жени-жертви на перколясали мутри са всекидневие, по един труп на жена всеки 10 дни, но май не са достатъчни? Всички актьори-мутри и актриси-мутри скочиха да защитават регистрираният побойник Вергов, дори го "наградиха" с нови роли в театъра и телевизията?

ФОНЧО

ФОНЧО 10.05.2023 16:27

Тоя бидон и той ли взе да изригва? Една простакеса изригва през 3 дена ,сега и тая.

дидо

дидо 10.05.2023 17:08

джаба се преродил в наталия симеонова

Онуфри

Онуфри 10.05.2023 17:33

Горката Наталия, вече на човек не прилича. А като водеше онова лигаво предаване беше доста секси. Чак ми стана тъжно като се сетих.

Дааам

Дааам 11.05.2023 0:46

Тази ако някой я удари с лопата и й приложи насилие, ще го съди и лопатата, че я е огънал! Проблемът е, че държавата, в която до скоро е била, е първенец по домашно насилие. Не за друго, там имат статистика, която обаче ползват не за правата на жертвите, а за джендър пропаганда!

България

България 11.05.2023 0:57

Платили са и краварите да се върне в България и да проповядва ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ за да я приемат през задният ход във народното събрание . ( пропаганда, пропаганда МИСИЯТА Е ИЗПЪЛНЕНА)

Мара лудата

Мара лудата 11.05.2023 1:02

Я да те видим Ти какъв си Гьон!

боримеч

боримеч 11.05.2023 7:01

това гюбре защо се е върнало да дава акъл като го няма станала е четвътита