logo

Наталия Кобилкина стана майка. Вижте бебето й! (СНИМКИ)

Наталия Кобилкина стана майка. Вижте бебето й! (СНИМКИ)

На 27 февруари Наталия Кобилкина стана майка. В МБАЛ "Надежда" на бял свят се появи първородният й син, дълъг 53 см. и тежък 3800 гр.  Раждането минало бързо и лесно, а двамата с таткото Такис избраха да кръстят бебенцето си Филип.

Наталия споделя, че е искала да роди естествено, но в последния момент синът й Филип решил друго. Той се обърнал седалищно и лекарите взели решение, че е по-добре да го извадят с цезарово сечение малко преди термина.

Както всичко важно в живота си, и преди да роди, Наталия се консултирала с астролози, за да разбере кога е най-подходящата дата и час, в който да роди детето си. Те й казали, че най-подходящ е 27 февруари в 16:50 часа. Роди ли се на тази дата детето й, значи ще бъде лидер и артистична личност. Така и станало. И сега Наталия Кобилкина е щастлива майка, която един ден с радост ще превърне детето си в истински лидер.

Припомняме, че броени дни преди да стане майка, сексоложката Наталия Кобилкина разкри интересни интимни детайли. Тя сподели личния си опит за това как да носиш дете променя живота на една жена и каква е тайната на щастливия семеен живот.

„Проблемите на хората са общи. Всички търсим любовта. Не можем да намерим връзка. Намираме я, не можем да я изградим. Сексуални проблеми”, категорична е тя. Тя допълни, че няма една-единствена формула за успешен брак. По думите й, има различни видове връзки. За едни е нормално мъжът да бъде лидер и да води, а за други – жената. Кобилкина е на мнение, че успешен брак може да има и при семейства без деца. В нейния случай бременността е задълбочила връзката със съпруга й, "Ние живеем в България. Говорим английски, аз съм рускиня, той е грък. Така че как ще научи това дете 4 езика това е интересно”, сподели още тя и допълни, че детето й ще има руско и гръцко гражданство./show.blitz.bg

Коментирай

минаващ

минаващ 28.02.2019 16:16

Ако бебето е правено на задна прашка, ще стане космонавт, ако е събирано с лъжица ит чаршафа, ще стане редактор на Близа.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 28.02.2019 21:03

Усложнения зер, че се сещате да забременявате и раждате кога станете стари чанти! А дотогава - волна програма и приключения до насита с келешчетата. Пак добре ще е, ако не е с увреждания отрочето. Това, че таткото ще има да се чуди на кого прилича това дете - отделно.

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 28.02.2019 21:04

Давайте все така! Колкото може по-късно да си седнете на задниците, и да благоволите да си изпълнявате функциите отредени ви свише! После ще има поредното циврене "Ама оле-ле-е, какво станá?!?"...

Кобилкина

Кобилкина 28.02.2019 22:27

Роди жребче. Сега цвили от радост.

OMG

OMG 01.03.2019 15:55

Питам се,защо тая пача не отиде да роди в Гърция. Нали Такис е грък. Само че гърците не са прости като нас да се занимават и толерират, а да не говорим,че там тая няма да види телевизия. Това може да стане само в нашта кочина.

OMG

OMG 01.03.2019 15:55

Питам се,защо тая пача не отиде да роди в Гърция. Нали Такис е грък. Само че гърците не са прости като нас да се занимават и толерират, а да не говорим,че там тая няма да види телевизия. Това може да стане само в нашта кочина.