Наталия Гуркова обяви голямата новина: Вече е...

Наталия Гуркова обяви голямата новина: Вече е...

Наталия Гуркова обяви голяма новина, за която само загатваше в последните месеци. Мис България '98 криеше упорито какво точно прави, като мнозина си мислеха, че най-вероятно отново ще се върне в телевизията като водеща на някоя лайфстайл рубрика. Да, ама не!

Преди броени минути самата тя обяви в профила си във фейсбук, че представя нов моден бранд, в който е вложила "много любов и енергия". Новината бе обявена и на официална пресконференция на Sofia Fashion Week 2023 и Мария Бонева.

Наталия Гуркова е пак булка, ето я красивата й рокля СНИМКА

"Приятели с радост и вълнение Ви представям най-новия ми дълго подготвян проект, в който вложих много любов и енергия! Когато страстта и модата се срещнаха, се роди QUEEN by NG - брандът, в който всяка жена може да открие подходящата за себе си визия! Елегантността, класата и практичността са водещи изисквания при създаването на колекциите ми, тъй като всяка жена заслужава да се чувства, и да изглежда, като кралица", пише щастливата Гуркова в социалните мрежи.

"Реших да създам свой собствен моден бранд, за да разкрия на дамите силата на женската красота и добрия стил. Колекциите ми съчетават атрактивните модели и женствените линии с актуалните модни тенденции. Изисканост, комфорт и безупречно качество са основните критерии при изработването на моделите ми.", признава Наталия.

Дъщерята на Наталия Гуркова я задмина по хубост СНИМКА

"Много съм щастлив, че Наталия Гуркова създаде собствен бранд, тъй като самата тя е олицетворение на модата и естествената красота", споделя и пиарът на звездите Атанас Лазаров.

Самата Наталия Гуркова пък издава, че този бранд е особено специален за нея, защото е посветен на любовта й към съпруга й Джордже Михалевич, от чието показно убийство на 24 септември, се навършиха 5 години./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 25.09.2023 12:01

Поредни беполезни парцалки от безполезни ''брандове''.

Тъпа

Тъпа 25.09.2023 20:05

и дърта пачавра!

ааах,

ааах, 25.09.2023 22:12

кой ли дава парчките за тая прищявка на мутресата?

Пипо

Пипо 25.09.2023 22:38

Ужасни рокли безлични като нея.

двадесет и три

двадесет и три 25.09.2023 23:02

Фотошопа направо е полудял на тия снимки...

Гачо

Гачо 26.09.2023 1:59

Аз пък си помислих че си е направила профил в elmaz.com.

Бургас

Бургас 26.09.2023 7:53

Да не е грозна , но не е и красива. За да я показват и налагат като красавица сигурно е скъпа на доста богат спонсор - чичко. Тя едни крака като хората няма от това което се показа на снимките нито фигура. Но щом си варва.

Преминаващ

Преминаващ 26.09.2023 11:34

Да е жива и здрава, да се занимава с каквото й се иска, нейна работа. Само не мога да разбера, тя, Мария Илиева, и други, при един и същ ли пластичен хирург ходят, че не можеш да ги различиш. А като си вдигнат косите нагоре и ги вържат, приличат на възрастни лелки. Няма ли кой да им каже?

курев

курев 26.09.2023 18:55

само в рунтавия гъз, деба путката миризлива!

Мимокмок

Мимокмок 27.09.2023 22:20

И колко пари ще струва това рокле-една средна заплата?????Честито на българките-и бедни,и богати.....