Наш известен певец приет по спешност в болница с К-19

Наш известен певец приет по спешност в болница с К-19

Певецът Стенли е приет по спешност в болница след положителна проба за коронавирус. Новината съобщи самият той, като отправи своята благодарност за адекватната и бърза реакция на медицинските екипи.

“За мен се грижи д-р Савчева и екип на болницата, на които съм много благодарен и задължен. Страхотни са и не ме оставят на мира! Нека всички, които четат това вземат мерки навреме и се отнасят с нужното внимание към пандемичната ситуация“ , написа в социалните мрежи Станислав Сланев.

Музикантът разказа още, че парамедиците са пристигнали за 40 минути до него и подчерта: „В ден, в който цифрите на повикванията се покачваха лавинообразно. Дисциплинирано направиха всичко необходимо и бях хоспитализиран. Благодаря и на тях. В моя случай виждам пълна адекватност на медици и здравна система в условия на пандемия. Всъщност този пост е за тях“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STENLI (@stenlislanev) on

"Едва ли вече е изненада и новина позитивния тест за covid -19. От днес и аз съм позитивен. Намирам се в болница МБАЛ ВИТА, където ми оказват съдействие за развиване на бронхо - пневмония. Нека всички, които четат това вземат мерки навреме и се отнасят с нужното внимание към пандемичната ситуация", категоричен е музикантът.

Станислав Сланев, известен с псевдонима Стенли, е български поп и рок изпълнител, известен със сътрудничеството си с групите Тангра и Спринт, както и със самостоятелната си кариера на певец и композитор./show.blitz.bg

Коментирай

andgi

andgi 04.11.2020 22:32

"оказват съдействие за развиване на бронхо - пневмония" -що за глупост?

Anonimus

Anonimus 05.11.2020 1:01

За тоя има места, винаги, нали е от "известните"...а другите хора умират по линейките. Та и реклама на "Вита" прави човекът...