logo

Нападнаха жестоко Дара заради вида й СНИМКИ

Нападнаха жестоко Дара заради вида й СНИМКИ

Дарина Йотова - Дара сменя визии така, както се сменя времето напоследък и е като абонирана за провокациите, дори и когато не ги е целяла умишлено.

В скорошно тв гостуване тийнсензацията се появи в потресаващ вид в студиото на водеща родна телевизия и предизвика покъртителни коментари в мрежата.

Дара чукна 22 в нова секси визия и проект ВИДЕО

Феновете й не можаха да повярват на очите си, щом я видяха. Дара излезе в безумен стайлинг в студиото на "Преди обед", а това, което беше облякла, само на думи може да се нарече рокля. "Защо си облякла чувал???!", гласи само един от многото коментари в социалните мрежи към нея.

Дара си изгуби телефона, плашат я с порно снимки и клипове

Младата изпълнителка, която в последно време видимо се закръгли, има над 375 000 последователи в "Инстаграм", което я нарежда на 19-о място в класацията на най-популярни личности в социалната мрежа. И въпреки това не се притеснява да се появи в този вид по телевизията.

Дара побърка Наско Колев с пищните си бомби СНИМКА

На въпроса каква част от времето си изкарва в социалните мрежи тя отговори: "Преди бях доста по-зарибена да ползвам социалните мрежи, след това спрях този навик, защото не смятам, че е най-доброто, което мога да направя с времето си. Има много по-важни неща." "Инстаграм" е любимата ми платформа, нея използвам най-често. Там обичам да споделям най-много неща за себе си"./show.blitz.bg

Коментирай

явертъ

явертъ 14.10.2020 15:25

Новата бабийн сензация - Дебелара.

Гага

Гага 14.10.2020 16:14

съблечи го тоз чувал и покажи как ги мяташ Дара

Е що кво и е

Е що кво и е 16.10.2020 13:34

Аз бих я ебал и така и всякак щото ме кефи перверзната и мутра ще я скъсам от ебане дарчето

За македонците

За македонците 16.10.2020 13:46

Гледайте вечер комедията им Преслав, да видите, че даже и там се бъзикат тънко с България.