Нана Гладуиш се сбогува емоционално със "Съдебен спор", мястото й заема...

Нана Гладуиш се сбогува емоционално със "Съдебен спор", мястото й заема...

След 14 години като водещ на „Съдебен спор“, любимата на зрителите Нана Гладуиш емоционално сподели в ефира на NOVA, че е взела решение да се раздели с предаването. Със сълзи в очите, тя се сбогува както със зрителите, така и с екипа на шоуто, което събира противоположни гледни точки и представя вълнуващи правни казуси от различен характер.

„След всичко вече преживяно имам нужда да поема в различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки, защото бяха предизвестени. Изборът беше труден, защото животът ми мина тук, едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите на NOVA.

Благодаря на телевизията за разбирането, отношението, за подкрепата и за прекрасните ми колеги. Благодаря и на вас, зрителите, че плакахте и се смяхте заедно с мен“, каза тя в последния за нея епизод на „Съдебен спор“. 

Новата водеща на „Съдебен спор“ е Ромина Тасевска, позната на зрителите като част от панела на „На кафе“. Тя се присъединява към екипа на главния редактор Жоро Игнатов и съдия Иван Сотиров, за да търси справедливостта в съдебната зала, като представя разнообразна палитра от човешки истории – всяка събота и неделя от 11:00 ч.

„Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. „Съдебен спор“ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми", коментира от своя страна Тасевска./show.blitz.bg

Коментирай

Край

Край 26.11.2023 16:16

Румина всъщност е родена като мъж. Казвала се е Руменчо но…. Е от първите българи които са разбрали че не модерно’, не cool и даже е много путинистко да си седиш с пола с който си роден и го заменила с полА. Сега е добре дошла във всяка телевизия и си прави кариерата.

Филибелия

Филибелия 26.11.2023 17:29

Е сега вече ще цъфнем И завържем.......????

едцье

едцье 26.11.2023 18:37

Иван и Андрей изгониха дъртата и болна Нана. Новият травестит водещ ще прилича на Жоро левия съединител.

хйхйх

хйхйх 26.11.2023 18:38

Лейдибой Ромина няма да се справи. Търсете друг.

едцеце

едцеце 26.11.2023 18:39

Поканете Емили Тротинетката за водещ.

язе

язе 28.11.2023 0:22

Ясно, избират ги по лапнипишковата система.

Местим в другия крачол

Местим в другия крачол 28.11.2023 1:51

Боли ме хуя и хуйката, чепа и чепката, грездея и грездейката, члена и членката за Нана, Нано, Ромина, Ромин, Румяна, Румен и така нататък, последния да затвори вратата.