logo

Надя Иванова показа бебето  СНИМКИ

Надя Иванова показа бебето СНИМКИ

Надя Иванова, която стана известна още като студентка в предаването „Елит“ роди първия си син Георги на 11 март. Актрисата, която гледаме всеки петък в „Съни бийч“ по bTV, показа за първи път детето пред Woman.bg и разказа за бременността си.

Тя роди на 41 години, но твърди, че карала лека бременност. „Аз имах късмет с много лека и безпроблемна бременност. Подобно беше положението с раждането и престоя в болницата "Надежда" - бях много спокойна, тъй като бях заобиколена от прекрасни професионалисти, със страхотно отношение и внимание.


Нямам нито един лош спомен, чак се шегуваме с моя приятелка, че раждането ми беше като престой в курорт. Нямам достатъчно богат речник, за да изразя огромните си благодарности към доктор Стаменов, доктор Михова, доктор Павлова, акушерките и персонала на болницата“, споделя красавицата в първото си интервю след появата на Георги. Тя се притеснявала за здравето на бебето в условията на пандемия, но не давала воля на този уплах.

„Парадоксално е, че именно тази мисъл ме караше и да се успокоявам и да гоня страховете, защото най-важното за бременната жена, пък и млада майка, е спокойствието“, казва Вивиан.

Стяга се да участва във втория сезон на „Съни бийч“, но няма никакво намерение да пази диети. „Единственият режим, който спазвах по време на бременността, беше да ям всичко, което ми се яде, по колкото ми се услажда. Все още не съм влязла в обичайната си форма, но не бързам. Пък и ще се постарая да си запазя някой и друг килограм“, обяснява тя. Не иска да говори за бащата на бебето-сценариста на Слави Трифонов Драгомир Петров, който преди малко се закле като депутат, но твърди, че не е крила връзката си с него. „За мен е важно синът ни да расте здраво и щастливо дете, което да се превърне в достоен мъж и човек“, завършва Иванова първото си интервю след раждането./show.blitz.bg
 

Коментирай