"На кафе" започна без Гала! Водещата претърпя инцидент на пътя, ето кой я спасява

"На кафе" започна без Гала! Водещата претърпя инцидент на пътя, ето кой я спасява

Тази сутрин "На кафе" стартира без емблематичната си водеща Гала. Оказа се, че тя е претърпяла инцидент по пътя към студиото. 

На екран не се появи и един от панелистите на сутрешното предаване, тъй като веднага скочил и отишъл да помага на плевенчанката. 

Гала се появи в ефир с няколко минути закъснение в компанията на актьора Дарин Ангелов. Тв водещата обясни, че колата й е попаднала в дупка и се наложило да мисли резервен вариант за придвижването си до студиото. 

 

Много от зрителите заподозряха Гала и екипа й в зле скалъпен сценарий с цел трупане на рейтинг. Те имат съмнения, че случилото се е реалност и смятат, че по този начин Гала се надява да се разшуми повече за предаването й, чийто рейтинг в последните години пада главоломно. 

Недоволство имаше и от факта, че Кристина Патрашкова е открила "На кафе". Зрители споделят, че вместо да ги събуди, журналистката ги е приспала и се надяват никога повече да не й дадат правото да открива./show.blitz.bg

Коментирай

Стефан

Стефан 10.05.2022 19:58

СТИГА С ТЕЗИ ПЛОСКИ НОМЕРА, НА ТАЗИ СЦЕНА ИГРАХ.., Я 40 ГОД. ТОКУ ЩО МЕ РАЗПКАКАХТЕ ТОЗИ ФОРМАТ Е ОТДАВНА ИЗЧЕРПАН. ВЕЧЕ НЯМА НИТО АУДИТОРИЯ, НИТО ИДЕЯ... НЕ НИ ТОРНОЗЕТЕ С ИЗКУСТВЕНАТА ПЕРЛА И НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ.. МОЛЯ, ВИ.!?

Рос

Рос 10.05.2022 21:28

Тази женичка е развалила две семейства!!

Зара

Зара 11.05.2022 20:45

Какво тъпо заглавие...акъла да си изкараш..Гала радвам се че си добре..и какво общо има че два пъти сее женила...ееее,няма почивка и за злобните...веднага атакуват,интриганстват ...ужассс

Гошо

Гошо 11.05.2022 20:47

Мислете на хората доброто та и за теб да достигне добро...много лошотия тоз народ...мнооого

Д.ИВАНОВА

Д.ИВАНОВА 12.05.2022 9:27

НЯМА ИЗНЕДАДА,НЯМА НОВИНА,САМО КЛЮКИ И ПЪЛНА СКУКА

Бай Ху

Бай Ху 12.05.2022 10:45

Гала ще си вдигне рейтинга ако в ефир се надупи и некой от панелистите й го набие в гъзъ.

Аз диди

Аз диди 12.05.2022 14:21

Как може човек да живее вечно отричайки, "оплювайки", обиждайки - ...., това няма да направи никого по-добър, по-умен, богат или щастлив. Оправете собствения си "двор" - като не ви харесва спрете канала, прочетете книга .... стига с тия простотии и обиди. Бъдете здрави !