Мъжът на Силвия Кацарова си намери друга

Мъжът на Силвия Кацарова си намери друга

Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и баща на нейната дъщеря Теди, най-после е срещнал нова жена.

11 години след техния труден развод, иницииран от певицата, композиторът е отворил сърцето си за любов. Елзетката обаче по никакъв начин не ревнувала, а тъкмо обратното. Приветствала новата половинка на бившия си, общувала свободно с нея и се радвала, че Кацаров е успял да продължи напред, пише news2.bg.

„И при него се появи нова жена. Много естествено и истински се разделихме. Продължаваме да сме приятели. Разбирам се и с жена му. Теди е постоянно при тях. Все пак сме живели заедно, създадохме дом, студио, имаме прекрасна дъщеря, защо трябва да бъдем врагове.

Много често хората, преминавайки през любовта, стигат до финала на най-грозните чувства. Не бива така. Животът е толкова кратък… Когато не нараняваш, ти не искаш да бъдеш наранен. Нали затова Господ ни е дал разум и се различаваме от животните, те дори понякога са по-добри и мили от нас, хората. Малко духовност трябва“, казва Силвия, която е щастливо омъжена за втория си съпруг – по-младия от нея милионер, бизнесмен и дипломат Любомир Димитров.

Макар певицата и композиторът Милчо Кацаров дълги години да изглеждали като перфектното семейство и в естрадната гилдия открито да им завиждали за щастливия брак, се оказало, че зад фасадата на идеалния им живот се криели лъжи и изневери.

Милчо също имал извънбрачна авантюра и не било съвсем вярно, че Кацарова първа е напуснала семейното гнездо. Разводът им бил тежък, най-трудно го изживяла дъщеря им Теди, но им трябвало съвсем малко време, за да изгладят отново отношенията си и да останат приятели.

В момента бившите съпрузи, които в миналото бяха заедно част от популярната група LZ, са свързани чрез звукозаписното си студио „Силвия Мюзик“, в което са съдружници. И покрай работата, а и покрай новите радости в живота им, дори обядвали семейно поне по 2 пъти седмично, без ревност от новите им половинки.

От няколко месеца насам Силвия и Милчо са в еуфория от своя нов кандидат-зет. Дъщеря им Теди залюби русокос и богат чех през миналото лято във Варна. Любовта им пламнала от пръв поглед и в момента двамата имат връзка от разстояние, но съвсем скоро Ян щял да се премести да живее с нея в София./show.blitz.bg

Коментирай

Лидия

Лидия 13.08.2023 11:16

А кога и настоящият и мъж ще изтрезней и ще си намери щастието другаде,далеч от издъртялата си тунингована половинка.

A З

A З 13.08.2023 11:56

Изобщо не ме вълнуват тези застарели комплексари и се чудя що за информация в мрежата -много е пошло да се поднасят

Фънки

Фънки 13.08.2023 13:01

теди не можа да си намери чеп за гъза

Лала

Лала 13.08.2023 15:32

Скучни жени от село,които без мъжете си са никои,да си гледат градинката и лозето.Да си поддържат визията и каквото там работят.Никаква прилика и противопоставяне с хора- творци нямате.

Кака Станка

Кака Станка 13.08.2023 19:39

Тук само злобари ли пишат?Като не ви интересува не четете,бе хора!

Baj Hoy

Baj Hoy 13.08.2023 19:48

Тази Теди все чужбински курове троши... като малка са я глезили с играчки от кореком и те така....

Георги v.

Георги v. 13.08.2023 22:50

Какво е написал, че го обявихте за композитор?

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 13.08.2023 23:17

Само завистливите са взели отношение....дали им обръща внимание.....съмнявам се....

focus

focus 14.08.2023 1:04

Милионерчета търсят тия конье

Dora

Dora 14.08.2023 1:05

Leleeeee,kolko prosti dami " v tazi strana. Ne predpolagah. INACE PEVCITE, PEVICITE IZOBSCTO HORATA NA KULTURATA TRIABVA DA SI GI CENIM....AMA NE! ZAVIST BE NARODE. GOTINI SA PEIAT SUPER, KOITO NE GI ISKA, DA SLUSCA CALGA OT PODUTITE USTNI

Минало

Минало 14.08.2023 3:58

Харесвах парчетата на LZ и Силвия Кацарова като солист. Хубави времена бяха!

Кокона

Кокона 14.08.2023 15:53

Вече стари хора за каква нова любов иде реч!

Диди

Диди 14.08.2023 18:12

Тъпото заглавие!Тя е разведена отдавна и е омъжена за друг.Мъжът на Силвия-??? Бившият-???