Мъжът на Наталия Симеонова получи остър пристъп на морето

Мъжът на Наталия Симеонова получи остър пристъп на морето

На Денис Ризов започна да му личи, че вече не е първа младост. 59-те му години са го направили доста тромав, а постоянното пафкане на цигари също се е отразило на физическата му форма. Сега рокаджията бизнесмен не може да направи и три крачки, без да се задъха и закашля.

Че басистът на "Ахат" е грохнал, се убедиха тези дни и папараците на "Уикенд". Те го засякоха с "далекобойните" си обективи на Черноморието.

Музикантът и продуцент на предаването "Търси се" паркира BMW-то си в Царево, където го чакаше за среща композиторът Явор Русинов. За рандевуто в топлия августовски следобед Денис се бе издокарал с бяла тениска, къси спортни панталони до под коляното и високи кецове.Още с излизането от колата Ризов побърза да запали цигара. Той всмукна жадно от фаса и тръгна пеш към мястото на срещата, но само след няколко крачки започна да се задъхва и да пръхти. Дългокосият музикант дори натисна с ръка корема си, за да раздвижи диаграфгмата си и да поеме въздух.

Въпреки пристъпа, съпругът на Наталия Симеонова не хвърли цигарата, а продължи да пуши. Той пафкаше като комин и по време на разговора си с Явор Русинов. Двамата си купиха вода и кока-кола от малко крайморско магазинче, а после седнаха на каменна пейка, за да приказват по работа./show.blitz.bg

 

Коментирай

ПОРА

ПОРА 04.09.2023 11:31

ЕДВА ЛИ Е ВЪЗМОЖНО ВОДА И КОКА-КОКА КОЛА ДА ПОМОГНАТ НА НАРКОМАНА.

вдьеь

вдьеь 04.09.2023 15:08

С малко кока ще влезе във форма.

д-р локумчев

д-р локумчев 05.09.2023 22:35

шмъркАн!

Оушън

Оушън 05.09.2023 22:50

Абсолютно същата статия, но с повече снимки е поубликувана в последния брой на вестник Уикенд. БЛИц само преписват.

ПОРА

ПОРА 06.09.2023 0:51

АЗ СЪМ ТЪПА ЗАВИСЛИВА ПЕДЕРУГА.ГАНЬОВЦИТЕ КАТО МЕН ПИШАТ ЛАЙНА ПО ФОРУМИТЕ ДОКАТО РАЗНИ ИГРАЧИ ПОРЯД ЖЕНИТЕ ИМ В ГЪЗА.