Млада поп икона "открадна" стилиста на Лили Иванова

Млада поп икона "открадна" стилиста на Лили Иванова

Алекс Крумова, която се очертава да бъде едно от новите лица в българската поп музика, събра на едно място стилиста на Лили Иванова – Гроздан Михайлов, коафьора на звездите Ивайло Колев и топ фотографа Виктория Сиракова.

След като застана зад каузата за насилието на жените в предното си начинание, в новия си проект, озаглавен „Остани”, младата надежда показва взаимоотношенията между хората, които, въвлечени от динамичния и променящ се свят не успяват да съхранят любовта си и стават полигамни, търсещи я в различни хора.

„Какъв скандал, кой поред - не го броя. Багажът ми е цял на вратата аз стоя. Един за друг сякаш винаги сме били, а действаме напук и не знам – смисъл има ли?! Какво се случва с нас – всеки път обяснения, кой и как сгреши в думите си – аз или ти?” – пее Алекс Крумова.

С трогателния текст и поп звучене, 20-годишното дарование докосва сърцето на коафьора на звездите и инфлуенсър Ивайло Колев, който на драго сърце се включва в музикалния проект. В него Ивайло показва актьорските си заложби и успешно се превъплъщава в образ./show.blitz.bg

Коментирай