Мисис България се потроши в Сеул СНИМКА

Мисис България се потроши в Сеул СНИМКА

Мисис България Вселена се разминала на косъм от смъртта по време на световния форум в Корея, преживявайки тежък инцидент, падайки от най-високата сграда в Суел - цели 555 метра.

Вследствие от падането на Валери Стефанова й се наложило да седне на инвалидна количка.

"Трябваше да бъде красива фотосесия от върха. Стигнах дотам по стъклен мост, може би около 20 метра. Бях толкова уплашена, че не видях единствената дупка по пътя. Пропаднах, влязох в нея с единия крак, другият ме задържа. Посинях за минути, качиха ме на инвалидна количка и ми съобщиха, че не мога да отида в Токио. Приеха ме в болница, с дни не ставах", коментира миската пред "Телеграф".

Според миската първата диагноза е сгрешена. "Самата мисъл, че това е най-високата сграда в Корея изобщо, ме плаши. Прегледаха ме. Казаха ми, че имам извити връзки на коляното. Имах натъртвания и охлузвания. Оказаха ми нужната помощ на място, пратиха ме обратно в България. Беше неприятно, върнах се, продължих възстановяването, но към днешна дата няма особено подобрение - кракът ми все още е подут и ходя трудно. Потроших се за едната снимка, чак е невярващо"./show.blitz.bg

Коментирай

Гого

Гого 29.07.2022 1:41

Да еба проститутката долна