Мисис България наду устни за пети път СНИМКА

Мисис България наду устни за пети път СНИМКА

Бизнесдамата Валери Стефанова, носителка на наградата “Мисис България”, се е подложила на пета поредна процедура за увеличаване на устните.

Тя споделя, че е имала четири неуспешни интервенции. Финалната й поправка е дело на д-р Алит Керимов, завършил в Лондон.

“Имах проблем - миграция на поставения филър, липса на добри линии при изграждането на контур, неправилна форма, наподобяваща патешка уста… Докторът успя да се справи с всичките несъвършенства, използвайки един от най-прочутите и желани методи. Техниката е известна по цял свят, това е Butterfly lips. Страхувам се от болката и за първи път мога да кажа, че не усетих нищо”, разкрива брюнетката.

Валери не издава каква е общата сума за предишните четири на брой интервенции. Сигурно е обаче, че става дума за 2000-3000 лева. “Не съм от жените, които прикриват години и операции. Не мога да кажа - не съм си правила устни, когато е видно, нито да отрека, че имам силиконови импланти при толкова голяма гръдна обиколка. На мнение съм, че хората ценят повече истината. Изкуственият и таен живот вече не са на мода”, споделя миската.

Интересна подробност е, че от месеци насам тя живее в България. Причина за това са телевизионните й изяви като водеща на предаване за киберсигурност./show.blitz.bg

Коментирай

suruga

suruga 19.04.2023 14:15

lapala e na doktora

frezenius

frezenius 19.04.2023 14:57

Защо ни занимавате с тази куха лейка........????

Смехът е здраве!

Смехът е здраве! 19.04.2023 15:00

Киберсигурност!!!! Ще умра от смях! Почти всички плейметки, чалга певици или миски са с дипломи за юристи - пак ще падна от смях(купени разбира се). Но киберсигурност, е това вече ми идва в повече. Никога няма да се оправим,

Тъпанарка

Тъпанарка 19.04.2023 15:30

"Изкуственият и таен живот вече не са на мода”, споделя миската. Така е, сега модата е да си изкараш карантиите и мръсното бельо. Да нЕма нищо тайно и потайно. И ми била мисис България. Объркала е конкурса, на мисис силикон трябва да се явява.

Мисис

Мисис 19.04.2023 17:01

Па и миса си куригирала.

Работническо дело

Работническо дело 20.04.2023 0:21

Като има идиоти да и плащат !

Таня

Таня 23.04.2023 21:26

Докторът е анестезиолог, нека си гледа упойките, не естетиката. В България всеки се занимава с това, което не разбира.