logo

Мис България побесня заради... СНИМКИ

Мис България побесня заради... СНИМКИ

Тамара Георгиева побесня жестоко след последните писания за себе си в публичното пространство, особено сега, когато притеснението около коронавируса нараства с часове.

Според скорошно тиражирани информации Мис България 2017 е в трепетно очакване на първата си рожба. И щеше да е прекрасна новина, ако не беше измислена. 

Мис България нагорещи мрежата до червено с тези СНИМКИ 18+

"Дано един ден и това се случи, но за момента няма какво да ми честитите. Поредната фалшива новина", заяви пред нас Катя Роуз, която е майка на приятеля на Тамара - Стивън.

Единственото вярно в случая се оказва, че Тамара и Стивън са все така щастливи заедно, което даже не е и новина, тъй като това е факт от последните пет години насам. Двамата вероятно обмислят да станат родители, но когато това се случи, сами ще го потвърдят.

Мис България се съблече на екзотичен плаж и стана страшно СНИМКИ 18+

Припомняме, че Тамара Георгиева вече живее в Барселона заедно с приятеля си Стивън, който учи там. По време на ваканциите пък, двойката се връща с удоволствие в родината си. Както вече казахме - двамата са заедно повече от 5 години и следващата крачка, която очакваме от тях в най-скоро време е - да вдигнат тежка сватба./show.blitz.bg

Коментирай

анонимен

анонимен 22.03.2020 11:04

Е и от какво е побесняла? така и не разбрах.

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 22.03.2020 16:13

http://coronavirus.eti.pw

РАЗБИРАТЕЛ

РАЗБИРАТЕЛ 24.03.2020 7:47

БЯСНА Е, ЧЕ НЕ Я ПУСКАТ ДА ОТИДЕ ДО ДУБАЙ ДА ПРОДАВА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ...........

КУКУРУНГЕЛ

КУКУРУНГЕЛ 24.03.2020 8:02

До разбирател ,споко пич ,там продава недвижими имоти свекървата ,тарамбуките не са манджии.

nina

nina 26.11.2020 0:18

Голям праз.