Миро станал крадец по Коледа

Миро станал крадец по Коледа

Колкото и невероятно да ви звучи, на поп певеца Миро му се наложило да извърши престъпление по коледните празници. Става дума за откровена кражба, за която певецът не е споделял години наред и за която със сигурност ще си спомня цял живот.

Малцина знаят, че за синеокия чаровник поговорката „да знаеш 2 и 200” е добре известна. Преди да посипе живота си с блясъка на славата и да стане музикална звезда, Миро е живял твърде оскъдно в родния си Добрич. Родителите му не разполагали с много финансови възможности и понякога едва свързвали двата края. Миро бил отгледан основно от баба си Мария. А семейството му преживяло не един или два трудни периода, в които парите все не стигали и то за най-основни неща.

По време на социализма баща му Димо Костадинов (Добрият), който е първа генерация български преселник от Румъния, отказва да стане член на комунистическата партия, което води до доста трудности за семейството. И въпреки това майка му и баща му не спирали да го насърчават да следва мечтите си, каквото и да става. "Много съм задължен и благодарен на родителите си, защото винаги са ме подкрепяли безрезервно", връща лентата с умиление днес певецът и се сеща как родителите му го съветвали да не играе с играчки, а да използва времето, за да развива собственото си въображение.

И май се иска не само доза смелост, но и достатъчно въображение, за да се радваш на една пълноценна Коледа, ако съдим по хрумката, която Миро сътворява по коледните празници преди години.

„Няма да забравя едно Рождество, през ‘90-та година. Нямахме елха, а нямаше и пари за елха. И тогава

аз и сестра ми станахме престъпници

заради Рождество”, откровен за миналото си е Миро. И разказва по-подробно случката:

„Отчупихме си няколко клончета от дърветата, които растат в центъра на Добрич. И така си направихме нашето Рождество. И това много ни беляза – и мен, и сестра ми. Днес аз спокойно мога да я наричам Кака Коледа”.

Към днешна дата и по стечение на обстоятелства, приличащи досущ на филмов сценарий, малко преди тази Коледа, Миро среща и голямата си любов – своята съпруга Ели.

„Преди Дядо Коледа да тръгне към нас, аз отидох при него. Казах му, че много сме слушкали. В очакване на Рождество Христово може да вдигнем малко празнично настроение, като кажем на близките си колко ги обичаме”, написа наскоро във фейсбук профила си по този въпрос певецът, чиято нова песен "Печат от моята душа" счупи всички рекорди по гледания в You Tube. А като благодарност за добре свършената работа, изпълнителят си направи разкошен подарък - стигна чак до работилницата на дядо Коледа на Северния полюс.До къщата на Добрия старец пък, той бе откаран с истински еленски впряг Всичко това, разбира се, певецът документира в няколко клипчета, на които грее постоянната му усмивка, видимо доволен от далечната дестинация.

Припомняме, че преди две години чаровникът отскочи и до Гренландия, където се забавлява на минус 30 градуса.

Коментирай

фен

фен 30.12.2018 19:40

1990 година е вече .н. демокрация и Миро лъже, че са били преследвани!

фен

фен 30.12.2018 19:41

1990 година е вече .н. демокрация и Миро лъже, че са били преследвани за това, че са празнували Коледа!

Аврора

Аврора 30.12.2018 19:42

Боже, какви глупости! Какво толкова е "откраднал"?! Откършил някоя клонка ... Поне да беше разказал как са ги украсили, с какво, че сами са си направили играчките, примерно, или нещо подобно ... Скука и баналности!

онли

онли 30.12.2018 19:58

Спокойно, Миро! Не си престъпник, това са няколко клончета от дърво, те растат. Я вж батко ти Банев окрал милиарди и не се има за престъпник.

бай уй

бай уй 31.12.2018 2:59

а кога е станал педерас?

Видор

Видор 01.01.2019 2:16

Аз пък си помислих, че Миро-педерастчето, е откраднал лубрикант, с който да си смаже дупето преди коледа ... гледай ти каква изненада !!! Защото Мирко обичал по коледа дядо Мраз да го оножде по социалистически -- целия в дупето, под елхата.

Перчева

Перчева 01.01.2019 9:43

Уникален певец! Благодаря ти за хубавите песни, които са елексир за душата! Ще бъдат актуални и след 100 години. Много харесвам Миро, защото не се натрапва постоянно като други изпълнители. Здраво стъпил на земята!

Доброжелател

Доброжелател 01.01.2019 10:04

Абе,Миро,за каква мизерия говориш по време на социализма,бе човек! Всичко имаше,магазините бяха пълни,заплатите и пенсиите високи,свободно се движихме по света и страната,нямаше престъпност,защото свободният печат не пишеше за нея и си бяхме спокойни и щастливи!Моля те, не пиши повече такива неща!

пари,пари....

пари,пари.... 01.01.2019 10:53

И Миро жертва на времената преди " демократичните " промени !!

luckyfarmmeeks

luckyfarmmeeks 01.02.2020 5:14

Ферма по подписке. Собери свою ферму и играй с её обитателями С каждым выпуском на твоей ферме будут появляться новые животные: коровы, курицы, быки, телята, кролики и многие другие. Собери их всех! симулятор фермы

Shadowqsgu

Shadowqsgu 25.08.2020 12:03

[url=https://www.youtube.com/watch?v=2lVZLFoNVjU&list=PLDQ2uAJU_1p8FvaJXMQThWFE4YZ4fvf3U]фрибиткоин скрипт[/url]

Shadowvqjq

Shadowvqjq 25.08.2020 19:44

[url=https://www.youtube.com/watch?v=2lVZLFoNVjU&list=PLDQ2uAJU_1p8FvaJXMQThWFE4YZ4fvf3U]freebitcoin стратегия без слива[/url]

Shadowxjwe

Shadowxjwe 26.08.2020 11:28

freebitcoin скрипт