logo

Мира Добрева шашна с това емоционално ВИДЕО

Мира Добрева шашна с това емоционално ВИДЕО

Извънредното положение и социалната дистанция накара всички да преосмислят не само живота си, но и бъдещите си планове. Редица родни популярни личности намериха как да се адаптират и професионално, а някои поднесоха големи изненади.

Една от най-неочакваните новини идва от Мира Добрева, която бяхме свикнали да гледаме в предаването "Отблизо", което поне засега няма как да продължи своя ефирен живот.

Мира Добрева е неузнаваема, вижте как изглежда в момента СНИМКИ

За Мира липсата на предаването й води до много тъга и носталгия. И все пак - ето, че тя е по-креативна отвсякога, въпреки апатичните размисли.

"Спомням си, че не ми беше тъжно, нито криво. Даже чаках час по-скоро да свърши и да става каквото има за ставане. Не допусках, че нещо ще ни затвори по домовете, че така масово ще ни уеднакви. Но усещах, че нещо грамадно ще ни промени. Промяната е единственото сигурно, макар и не винаги обстоятелство в живота ни. От нея не трябва да се страхуваме.

Мира Добрева наруши жестоко забрана на Щаба! СНИМКИ

Промяната винаги идва когато сме готови и никога не е с празни ръце - носи ни точно това, от което имаме нужда. Днес пиша книга за столетниците и работя над сайт, в който ще разказвам изключителни истории", споделя в профила си в социалните мрежи блондинката. А нейната видеокнига още отсега провокира небивал интерес.

"Това е видеокнига. И не е първи епизод. Роди се без план, без обмисляне. Провокирана от TEDx. За участие на една от техните сцени започнах да пиша. Темата, по която трябваше да говоря, беше: "Пътят на една невъзможна мечта". Никога до онзи момент не бях разказвала за това. Не и от сърцето си. Не и цялата истина. Историята извираше от сетивата ми.

Екшън! Мира Добрева побесня заради тази случка на пътя...

Като волни пеперуди спомените изскачаха от кътчета на съзнанието ми, за които не подозирах, че съществуват. Като подивели коне пръстите ми препускаха по клавиатурата - историята напираше да се излее. Може да Ви развълнува, може да Ви усмихне или да Ви натъжи. За мен е важно да Ви вдъхнови. Благодаря Ви, че сме заедно. Приятно гледане"./show.blitz.bg

Коментирай

Жена от село

Жена от село 08.05.2020 12:05

Ако има село или тютюн за бране пропускаме- от тях ни се гади, нали?!

Защо е тази подигравка

Защо е тази подигравка 10.06.2020 13:46

Защо тази злоба?