Мина ли на другия бряг Филип Буков?! СНИМКА

Мина ли на другия бряг Филип Буков?! СНИМКА

Публикуваната снимка и заглавието „I LOVE DICK“ (Обичам мъжкия полов орган-б.а.) в профила на Филип Буков отворят множество въпроси относно актьора и неговата кариера.

Това шокира феновете на Филип и ги кара да се питат каква е истинската му ориентация и дали не е поредният мачо, който си пада по мъже. 

И все пак, всъщност тази публикация може да носи добри новини за феновете на актьора. За повечето от тях това е доказателство, че Филип ще се включи в една нова актуална пиеса, базирана на мемоара „I Love Dick“.

Книгата, която е култова в съвременната литература, е колекция от неудобни и откровени любовни писма, адресирани към културния магнат Дик Хебдидж. Като се има предвид, че Филип Буков е известен с изключителната си актьорска изразителност и зрителните си умения, той може да се окаже перфектен за ролята и да предаде вярно съдържанието и емоционалния натиск на пиесата.

Все пак, докато няма официална информация от самия Филип Буков, само можем да се надяваме, че тази загадъчна публикация в Инстаграм дава някакво предимство на факта, че актьорът ще се завърне на сцената за още едно завладяващо представление.

Затова, докато чакаме повече детайли, трябва да бъдем търпеливи и да се запознаем с още информация за настоящето стъпало на Филип Буков. Независимо дали той наистина се насочва към участие в пиесата или има други планове, ние, като фенове на актьора, се надяваме да видим повече от него скоро./show.blitz.bg