Милена Славова: От две години смучат пари от картата ми

Милена Славова: От две години смучат пари от картата ми

Известната рокаджийка Милена Славова стана жертва на подла онлайн измама.

В продължение на две години всеки месец от картата й са изтеглени суми, за които тя не е давала своето разрешение. Това се ожали самата тя пред „Телеграф“. Загубата й към момента е на стойност 700 евро.

През 2019 г. Милена прави поръчка в сайта – wlabashop.com. При подадена банкова сметка те се закачат към нея и стартират месечен абонамент, очевидно без той да включва ежемесечни известия, с които певицата да е наясно, че се дърпат пари от картата й.

„Става дума за разплащателна сметка, за това и не съм се усетила. Случило се е, без да разбера. Свързах се с банката, оттам получих отговор, че 24 месеца е голям период от време и има разпоредби, заради които парите ми няма да бъдат възстановени.

Това нещо става без мое съгласие, без мое уведомление. Влязох в сериозни разправии, свързах се с адвокат. Той ми каза, че българските банки имат споразумение с европейските – т.е. спазват техните правила. Има шанс да получа парите си обратно. По прости сметки това са 700 евро. Не са много пари, но не са и малко. Особено когато е станало без мое знание, кой знае колко още опарени има, не съм само аз“, коментира певицата.

Милена споделя, че не малко нейни приятели са пострадали по същата схема. Има шанс да възвърне загубената сума, но това ще отнеме време, както и разноски по заелите се със случая.

В момента изпълнителката е в София, след няколко месеца обаче заминава към родното Черноморие, където има собствен имот и традиционно прекарва топлите месеци там. Надява се случаят да се разреши преди пътуването, но дори това да не се случи, няма да се откаже от разгадаването на мистерията с изчезналите пари./show.blitz.bg

Коментирай

viktor

viktor 21.02.2021 19:34

KUHA ama mnooooo KUHA LEIKA !!!

Б. М.

Б. М. 22.02.2021 17:43

Ей моме, за такива плащания се ползват виртуални карти. Аз имам такава от 2006. Освен това, се ползва онлайн банкиране. Там на всички мои карти задавам лимит 0 лева. И още, и още, и още,. Накрая един съвет, КОЙТО НЕ РАЗБИРА ОТ ФИНАНСИ ПЛАЩА ИЛИ НА КОНСУЛТАНТ, ИЛИ НА ИЗМАМНИК ЗА НЕВЕЖЕСТВОТО СИ!!!

Ужас

Ужас 22.02.2021 20:20

Не мога да повярвам, че интелигентен човек не ползва онлайн банкиране! Ако бях на нейно място, щях да се срамувам да си го призная. Щом са я прецакали по този начин, това означава, че не ползва онлайн банкиране.

Мишо

Мишо 23.02.2021 0:55

В България концепцията за кредитна карта е грешна. Първо трябва да сложиш пари , после да харчиш. Ха ха. Извадете си American Express. Харчиш и чат пат плащташ минимум.

Ken

Ken 11.03.2021 7:51

Тази жена не си е проверявала изобщо движението по сметките и сега изка да изкара другите виновни за това. Освен това явно не е прочела узловията за използване на сайта.

фен на  шоуто

фен на шоуто 11.03.2021 8:33

МНОГО ГЛУПАВИ МЪЖЕ ИМА.....