logo

Михаела Маринова с вълнение обяви, че е... СНИМКА

Михаела Маринова с вълнение обяви, че е... СНИМКА

Михаела Маринова безспорно поднесе очаквано приятна изненада с участието си в "Като две капки вода", което приключи с грандиозен финал наскоро, но това, което сега е на път да направи младата певица, отново ще прикове вниманието на феновете й.

Мишето, както я наричат приятелите, призна, че съвсем скоро се изправя пред ново предизвикателство, което ще е не по-малко атрактивно от това, което правеше и в шоуто за имитации. Михаела ще представи операта "Човешкият глас" на Франсис Пуленк, която подготвя за завършването на висшето си образование.

Ето как Михаела Маринова чукна 23 ВИДЕО

"Предстои ми нещо вълнуващо! След 4 години, споделени с много емоции и знания, завършвам своето обучение по музикално сценична режисура в НМА “ Панчо Владигеров”. Заповядайте на първото представление, в което не пея, не танцувам, не съм на сцената, а зад нея!", отправи своята покана на към феновете си тя.

Михаела Маринова строи къща СНИМКА

Михаела е режисьор на спектакъла, а диригент е Борис Спасов, на пианото ще е Ангел Николов, а главната роля ще изпълнява Мария Чавдарова.

В последната една година Михаела Маринова, подобно на всички други студенти, се обучаваше онлайн заради въведените ограничения, свързани с пандемията от коронавирус./show.blitz.bg

 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 13.06.2021 8:30

Мише, боли ма фара.