logo

Mихаела Филева вдига сватба, каза "ДА" на... СНИМКИ

Mихаела Филева вдига сватба, каза "ДА" на... СНИМКИ

Михаела Филева взе едно от най-важните решения в живота си - да създаде семейство. Певицата вече мисли за сватбеното тържество и всички подробности около големия ден, но по-интересно е на кого ще се врече във вечна вярност.

Както знаем в последните две години изпълнителката изглежда много щастлива и влюбена, а причината е половинката й Стефан Радов, който е далеч от шоубизнеса, занимава се с маркетинг. 

Михаела Филева извая бразилско дупе СНИМКА

"Благодарна съм му за това, че ме подкрепя с цялото си сърце!", коментира изпълнителката. Преди да се залюби със Стефан, Михаела излизаше с рапъра Павел Николов, сценичната половинка на Венци Венц, с когото ту се разделяха, ту се събираха и в крайна сметка безконечните изневери на татуирания изпълнител сложиха край на връзката им.

Михаела Филева избяга от София и призна, че... СНИМКА

След раздялата Филева дълго време не се осмеляваше да започне нова връзка, но чаровният рекламист успял да я спечели с милото си отношение и доброто си сърце, пише "Уикенд".  Хора от обкръжението на певицата издават, че навръх Свети Валентин, празника на влюбените, Стефан я е изненадал по много романтичен начин, като паднал на едно коляно, извадил годежен пръстен и й предложил брак. Тя казала "ДА" на въпроса: "Ще се омъжиш ли за мен?"

Дата на сватбата все още няма, най-вече заради ситуацията с коронавирус пандемията, но и двамата предпочитали не пищна и шумна сватба, а скромно тържество в тесен кръг.

Михаела Филева разказа какво се случва с тялото й след употреба на... СНИМКА

Певицата и любимият й мъж често разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. Още преди пандемията тя бяха в Йордания, а после и в Куба на романтична почивка. За съжаление К-19 обърка плановете им и през изминлата година стигнаха само до родното Черноморие. Филева казва, че кризата не е подминала и нея -  липсата на участия й се отразила зле във финансов план, но пък тя гледала оптимистично на ситуацията и вярвала, че скоро предстоят по-добри времена за всички./show.blitz.bg

Коментирай

!?!?!?

!?!?!? 28.02.2021 23:41

Пожелавам ѝ истинско щастие! Дано не е ден до пладне,а за вечни времена!

Пешо мастиката

Пешо мастиката 01.03.2021 2:07

В този бизнес всичко е до пладне. Музикант къща не храни та така, търси се как да се компенсира от другаде.