Михаела Филева избяга далеч с гаджето си! (СНИМКА)

Михаела Филева избяга далеч с гаджето си! (СНИМКА)

Певицата Михаела Филева реши да се скрие от любопитните погледи на родните папараци и замина на почивка далеч. Компания, разбира се, й прави новото й гадже, за което не обелва и дума. 

Чаровната треньорка от "Гласът на България" в момента е в Куба, където се радва на хубаво време. Там не й се налага да се крие от напористи папараци, които я дебнат на всяка крачка. И без проблем демонстрира голямата си любов към тайнствения мъж в живота си.

Ето кого шляпна "по дупарата" Михаела Филева в „Гласът на България“! (СНИМКИ)

След като любовта с колегата й Павел бе изложена на показ и вина за раздсялата им имат медиите, сега Мишето е решила да бъде потайна в личния си живот. А след успешния самостоятелен концерт в зала 1 на НДК преди няколко седмици съвсем заслужено си е взела кратка почивка. 

Напоследък ежедневието на Филева е доста натоварено и затова се спряла на Куба за почивка. Всеизвестен факт е, че там сякаш времето и спряло и никой не бърза за никъде. Точно от такова спокойствие имала нужда Михаела и споделила пред близки, че не й се връща в България. Със сигурност ще се върне отново, тъй като сано за няколко дни успяла да се зареди с толкова положителна енергия, че в главата й вече има лавина от идеи за нови проекти./show.blitz.bg

Коментирай

Анонимен

Анонимен 08.05.2019 13:10

С Графа е! Той е любовта на Михаела Филева!

Стилиян Семов

Стилиян Семов 09.05.2019 13:06

фен Михаил фивева тя много хубави песни всички