Мегз шашна всички с това признание за купища пари

Мегз шашна всички с това признание за купища пари

Освен да предизвиква скандали, Мегз се оказа, че е добра и в друго. Тя просълзи майка си с прочувствено пожелание за рождения й ден, което трогна дори нейните последователи в социалната мрежа. 

Родителката на известната и скандална дизайнерка празнува рожден ден, а безспорно най-хубавият подарък за всяка майка е признанието на децата. И въпреки че в последно време вгорчи живота на майка си с хилядите простотии и измами, които сътвори, сега успя достойно да се извини. 

"Честит рожден ден, мамо! Днес исках да ти напиша пост, с който да ти кажа колко много значиш за мен и седнах и започнах да изброявам на един лист всички думи, които излизат в съзнанието ми докато си мисля за теб. Исках по тях да създам история. Сила, любов, отдаденост, сигурност, всичко можеща, инатлива, герой са малко от нещата, които редях на листа. И всеки, който те познава, знае за какъв великан говорим. Ти си несломима, най-силната жена на света. Изумена останах, обаче, когато от ръцете ми излезе думата “страх”. Стъписах се и спрях да пиша. Как страх, аз от нищо не се страхувам. Нещо повече, когато усетя и малка частица притеснение, скачам веднага срещу първоизточника му. Ей така, за да си докажа, че и с това мога да се справя. Откъде тогава тази дума и то в асоциации за теб. Събрах всички листове. Написах на един от тях “Страх” и започнах да изброявам ситуации, в които съм изпитала страх. И знаеш ли какво открих, мамо, че при всяка от тях първата ми реакция винаги е била да ти звънна. После се замислих за всички ситуации, в които съм била несигурна и пак - веднага на телефона към теб. Странно. Замислих се и за всичките ми успехи или моменти на радост. И познай - отново на слушалката с теб. И знаеш ли, мамо, каквото и да правя винаги търся реакцията ти. Даже не реакцията, просто присъствието ти - ей така да си там. Никога няма да забравя как преди години си тръгна от Мегз и точно след 24 часа аз вече не виждах смисъл дори в мечтата си. Сега вече рева докато пиша, но искам да ти кажа. Много те обичам, мамо. Толкова безкрайно много, че чак ме е страх. Много ме е страх да не би някой да ти направи нещо и аз да не мога да го спра. Много ме е страх да не си тръгнеш един ден. И ужасно много ме е страх, че не виждам смисъл в нищо без теб. Защото аз толкова много искам да имам купища пари и да мога да ти купя онзи замък, за който мечтаеш от години. И ти да седиш в градината в бял костюм и перли и да гледаш децата ми. Ти, татко и цялото ни семейство да може никога повече да не работите и да бъдем заедно завинаги. Обичам те много, мамо. Тази година искам да ти благодаря конкретно за това, че ми помогна да премина през най-тежкия момент в живота ми. Обичам те", написа Мегз в личния си профил във "Фейсбук"./show.blitz.bg

 

Коментирай

pari za vseki

pari za vseki 08.05.2019 0:01

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

pari za vseki

pari za vseki 08.05.2019 0:03

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g

pari za vseki

pari za vseki 08.05.2019 0:03

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !https://bit.ly/2vGdh7g