Мегз се пусна чисто гола от джакузито СНИМКА 18+

Мегз се пусна чисто гола от джакузито СНИМКА 18+

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз се премести да живее в Дубай, където се мъчи да подреди живота си отначало. В емирството звездата от Раковски се е настанила в един от най-луксозните хотели и се радва на невиждан лукс. 

Мегз продължава да поддържа имиджа си в България с редица публикации в социалните мрежи, сред които и много любопитни фотоси. Такъв е последният й, на който я виждаме чисто гола в джакузи. 

 

Изселилата се в Дубай Мегз е прикрила най-интимните части от тялото си, но пък изниква въпросът - кой е снимал горещите кадри. Досега тя не е говорила дали има нов мъж в живота си, но по всичко личи, че именно любовта я е отвела толкова далеч от родината. 

"Да расте, да расте, да расте така както Бог знае. Да расте, да расте, да расте така както Бог пожелае", е написала Мегз под кадъра и хвърли последователите си в размисли какво точно е имала предвид с тези думи. 

Едни смятат, че дизайнерката е уголемила гърдите си, други пък, че в утробата й расте нов човешки живот, докато трети я смятат за тотално куку и не влагат никаква мисъл в нейните писания в мрежата./show.blitz.bg