Мегз предизвика фурор в Сандански. Има и пострадали

Мегз предизвика фурор в Сандански. Има и пострадали

Дизайнерата  Мегз посети Сандански през уикенда. За това потвърди и риалити звездата чрез стори в профила си в инстаграм.

Мегз посетила града по работа. Когато обаче се появила в центъра на Сандански, красавицата се превърнала в истинска сензация. Множество нейни почитатели се втурнали към нея за снимка. По същото време в съседно заведение имало детски рожден ден, пише "Хотарена". 

Децата разпознали Мегз и също хукнали към нея. Суматохата станала огромна. Цялото движение по главната улица било блокирано. В желанието си да стигнат по-бързо до любимата си звезда две от децата се сбили. Едното паднало на земята и в цялата суматоха за малко не било прегазено от тълпата. 

Самата Мегз ужасно много се притеснила и се опитала да успокои децата. Наложило се представител на местната полиция да създаде ред. 

Майката на едното от децата коментира, че децата обожавали Мегз заради участието ѝ в „Биг Брадър“ и риалитито ѝ и че те буквално полудели като я видели. “Добре, че полицията се намеси навреме и се разминахме само с няколко ожулени колена. Бяхме само две майки с всички 20 деца на рождения ден. Хукнаха с телефоните и беше невъзможно да ги спрем. Благодарни сме на Мегз за търпението и вниманието, което им отдели”./show.blitz.bg

Коментирай