logo

Мегз изненада с тази СНИМКА! Търси спешно ветеринар за....

Мегз изненада с тази СНИМКА! Търси спешно ветеринар за....

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз предизвика фурор с последната си снимка в социалните мрежи. Красавицата е коленичила край няколко малки козлета, а едно от тях се ориентира доста бързо с намирането на гърдите на дизайнерката и поиска да бозае. 

Мегз обясни какво прави при животинките и потърси помощ в социалните мрежи. 

"Търсят се ветеринари и специалисти по животновъдството в областта на Ивайловград. Възможност за постоянна или временна и почасова работа. Много е спешно", пише блондинката.

Мегз спря дъха с гореща СНИМКА 18+ по бельо

"Скъпи приятели, моите приятели германските будисти от село Одринци имат нужда от помощ. Скоро те ще заминат, за да вършат духовна работа по света. Поради тази причина в селото се настаняват нови немски семейства, които ще живеят там и ще се грижат за стопанството. Имаме, обаче, огромен проблем с животните. Новите семейства трудно свикват с работата и са много изплашени. Имат нужда от някой да ги обучава, напътства и ръководи поне докато посвикнат, защото моите приятели скоро заминават, а те още не могат да се справят сами", споделя още Мегз. 

"Някои от животните трудно свикват с новите грижи и боледуват и всички в Одринци са много изплашени и отчаяни. Стопанството е голямо - биволи, кози и малко овце. Само новородените козички са около 100. Ветеринари, животновъди с опит, някой, които има ферма в областта, специалисти в отглеждането и храненето, могат да се свържат с тях в контактите по-долу или да пишат на мен, за да направя контакт. Хората могат да идват и за по няколко часа на ден или през ден, или дори през уикенда. Това е добра възможност за хора с опит и знания в областта на животновъдството да си изкарат допълнителни доходи. Разбира се, може и редовни за целодневна работа - стига да има желаещи", допълва тя./show.blitz.bg


 

Коментирай

Бай Ху

Бай Ху 16.04.2021 8:35

Козленцето иска да бозае, боц боц.

Абе

Абе 16.04.2021 8:42

Мегз спешно търси ветеринар за... катерицата си.

Ihu

Ihu 16.04.2021 12:36

Ветеринар е мисис Крачунова, все пак шефа е шопара Пеевски имайка му свинята Ирена Кръстева. За това да се обърне към тях

Avrora1

Avrora1 16.04.2021 17:01

Тия големи ентусиасти, дето не могат да гледат животни, какво ще правят с толкова много малки козленца? Защо първо не са се научили, пък после да се мятат по планини в други държави? Това не е като медитацията - кога се сетиш, колкото ти се иска ... Всеки ден, и по много часове!