Меги Дерм се пльосна чисто гола на плажа, но я сполетя нещо ужасно СНИМКИ 18+

Меги Дерм се пльосна чисто гола на плажа, но я сполетя нещо ужасно СНИМКИ 18+

Скандалната в публичното пространство риалити зврезда Миглена Дерменджиева, по-известна като Меги Дерм, отново се прояви по доста атрактивен начин в социалните мрежи. 

От няколко години тя бе загърбила скандалния начин на живот и се бе отдала в отглеждането на деца без родители и животни. Тези дни обаче се похвали от морската си почивка, където е събирала тен на нудистки плаж, но я сполетяло нещо ужасно. 

Както си лежала на плажа, опъната чисто гола на хавлиената кърпа, над нея прелетяло ято чайки. Точно в този момент няколко от тях решили да се облекчат и омазали целия гръб на бившата звезда от "Сървайвър". 

"Означава ли нещо да те наакат ято чайки", пита тя в профила си във "Фейсбук", но нейни приятели я успокояват, че при голата снимка едва ли някой забелязва изпражненията на птиците. 

На басейна Меги не си позволява да бъде гола и да радва окото на зяпачите, но все пак се е спряла на доста изрязан бански, който очертава перфектно фигурата й. "С душа на дете, изцяло лишена от злоба и завист! Сърце на майка орлица! Разум, преборил всякакви гадости в живота! Усмивка на слънчоглед, спомняйки си коя е и какво е преживяла! Просто жена на 46...", пише под фотоса Меги Дерм./show.blitz.bg