Марта Вачкова призна, че всеки ден й се налага да се бори с...

Марта Вачкова призна, че всеки ден й се налага да се бори с...

Марта Вачкова, която в момента гледаме като част от панела в "Маскираният певец" издаде нещо много лично за себе си, което пробуди интереса на зрителите.

"Много се вълнувам и страшно харесвам музикалните формати, особено това шоу. То е наистина много мистериозно и ние не знаем кой се крие зад маските. Всеки път с трепет очакваме кой ще се покаже отдолу. Всеки край носи тъга и ми е мъчно, че скоро ще приключи, но трябва да очакваме нещо различно и ново. Хубавото е, че в последната събота ще разбера кой се крие зад всички маски", казва актрисата, която видяхме във формата и като детектив Марта Вачкова.

Марта Вачкова празнува с един от най-богатите българи СНИМКИ

"По същият начин бях много тъжна, когато свърши сериалът "Откраднат живот", но ето, сега участвам в нещо различно и също така силно вълнуващо. Радост е за мен всеки път да присъствам на шоуто."

"Трябва да си добър. Казват хората: "не прави това, което не искаш на теб да ти го направят". Ако всички сме добри, и ние ще получаваме добрина. Трябва да сме честни и почтени хора. Това е нещо, което напоследък доста липсва", споделя още актрисата. И добавя:

"Може да се родиш добър и да си възпитан от добри хора. Често казват "животът ме направи вълк" или "животът ме направи такъв, какъвто съм в момента". Не е така - добротата може и трябва да е всекидневно усилие. Всеки ден трябва да правиш поне една добрина. Иска ми се да имам силата, с която да преминавам с безразличие през лошото в живота, но понякога не издържам. В Библията пише: когато те ударят, подай другата буза, но това ми е много трудно. Старая се и всеки ден се боря с дяволчетата си".

Марта Вачкова и Катето Евро лъснаха голи СНИМКИ 18+

"Интересувам се силно от науката нумерология. Изчислявала съм какво ми носи като вибрации моето име Мартина Григорова Вачкова. На всяка буква съответства число, което се събира с останалите и на финала се получава едно различно число, което отговаря на пътя в живота ни. По нумерологията избрах и името на дъщеря ми и вярвам, че човек може много да направи за детето си, подреждайки името му", разкрива и интереса си към нумерологията актрисата./show.blitz.bg

Коментирай

ууууууу

ууууууу 04.12.2021 13:33

пълни болкуци. нахални, самовлюбени, нагли нарциси

бездарница

бездарница 04.12.2021 13:33

цял живот на славата на баща си изкара

Анонимен

Анонимен 04.12.2021 15:06

Нищо особено. Даже и дъщеря и не се знае от кого е.

До 3-мата по горе

До 3-мата по горе 04.12.2021 18:58

Ви сте прости, злобни, завистливи и бедни..... Вачкова е талант.....

Петя

Петя 04.12.2021 20:36

Как може да сте толкова жалки и долни.. Що за хора сте.. Дали сте по-умни и ли по-възпитани от М. Вачкова? Жалки същества сте!

пръдльо

пръдльо 05.12.2021 13:56

Вачкова е една дебела и гадна свиня-лицемер...

Грешка голяма

Грешка голяма 05.12.2021 19:47

Баща и защо я е вкарал в НАТФИЗ? Не е ли виждал каква грозна чума е произвел? Става за чистачка и метачка на улици в София.

Мари

Мари 06.12.2021 2:16

Марта е много талантлива! Тя изпълва екрана в Откраднат живот,но това се оценява от интелигентни,а не от прости ,злобни драскачи !!

“Науката»

“Науката» 06.12.2021 8:11

нумерология?!

Алито от София

Алито от София 06.12.2021 9:41

Нагла дебелана, до оня ден критикуваше всички, изкара се най добрата актриса, добре че се намърда при арменците що в бнт до сега щеше да умреш от глад, а си личи че поапваш как требе

Сия Мечева

Сия Мечева 06.12.2021 14:26

Горката!Тя не е виновна как изглежда!Всичко е в гените.На кого да е красива?Баща и беше,меко казано грозен,а тя му одрала кожата за съжаленние!

Боби ...ейййй

Боби ...ейййй 08.12.2021 3:35

А пък вие сте красиви, слаби, талантливи .....ставате за крале и кралици....Сигурно в такива се оглеждате в огледалото.... Нещастни завистливи жалки същества сте !!!! Знаете само да плюете.....не ви е срам !!!! Щото явно сте перфектни, Хаха....АМА НАДАЛИ !!!!!!!!!!!