Мария Силвестър потвърди голямата новина: Връщам се във... СНИМКИ

Мария Силвестър потвърди голямата новина: Връщам се във... СНИМКИ

Мария Силвестър потвърди новината, за която първо БЛИЦ писа, че се завръща на екран и го направи не къде да е, а на партито на bTV по случай откриването на новия сезон.

Преди няколко дни изкусителната тв водеща с фатално сини очи се изпусна и хвърли бомбата, че отново ще е на екран, но без да споменава никакви подробности. Е, тя няма да води "Стани богат", където се появи неотдавна като заместник на Михаил Билалов, но ще влезе в познатата територия на "Бригада нов дом".

Нещо невиждано прикова вниманието в "Стани богат", Мария Силвестър и Михаела Филева са в шок СНИМКИ

"Няма да водя "Стани богат", но "Бригада нов дом" се завръща, заяви щастливата Мария пред всички на снощния купон на медията.

Факт е, че предишните пет сезона на "Бригада нов дом", което съчетава социалната тема за хора с проблеми с тази за ремонти и обзавеждане, белязаха голям успех, а какво ново ще се случи сега, тепърва ще разбираме.

Любопитен момент е, че малко след като потвърди голямата новина за завръщането си, Силвестър подкани и новите шефове в "Мастър шеф" да опитат непознати коктейли, и да познаят съставките им./show.blitz.bg

Коментирай