Мария Силвестър изплю камъчето и призна има ли корекции по себе си! А за младото си гадже каза... СНИМКА

Мария Силвестър изплю камъчето и призна има ли корекции по себе си! А за младото си гадже каза... СНИМКА

Мария Силвестър категорично отрече в разговор с фенове да има пластични операции и уточни, че носът и скулите й са по рождение.

На шега телевизионерката уточни, че са правени в Костенец-нейния роден град. Припомняме, че брюнетката няма и силикон в бюста си и даже няма идея какви други корекции си правят жените.

Силвестър обаче отказа да отговори на въпрос дали има човек до себе си, като попита кой задава този въпрос и по каква причина, пише "Хотнюз". 

От известно време тя не показва гаджето си, с когото в продължение на близо 2 години имаше връзка. Уж всичко между нея и Михаил вървеше добре, но според запознати напоследък са се появили проблеми в рая.

Голямата разлика във възрастта им (цели 17 години) явно е започнала да оказва своето влияние и двойката се е разделила, както намекна преди време самата Мария.

„Приятелят ми е по-малък с 10 г. Усеща ли се понякога тази разлика и как се справяте вие?”, попита фенка на Силвестър в инстаграм. В отговор актрисата и водеща написа следното: „Усеща се особено ако нямате сходни интереси, професии, визии за бъдещето. Как се справям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват. Но най-важното е да сте в хармония със себе си”.

В днешния разговор Силвестър отново повтори, че скоро не се очертава нов сезон на „Бригада нов дом“. Засега тя се показва само в предаването „Мармалад“ и има достатъчно време за разговор с фенове и да дава рецепти как човек да се възстанови след мъчителна раздяла и ли как да се зареди след тежък ден. Нейната рецепта е – в общуване с природата, независимо дали става дума за море или планина./show.blitz.bg
 

Коментирай

чичи чарли

чичи чарли 04.02.2022 17:35

Страшно пиче.

..........

.......... 04.02.2022 20:14

рекох че е изплюла едно уста сперма....

..........

.......... 04.02.2022 20:16

опа......забравих че глъща всичко!

Фен

Фен 04.02.2022 21:38

Супер си е к.урвата! Естествена,симпатяга и много еблива. Иска здраво ръгане и затова налита все на млади айгъри!

Пи Чока

Пи Чока 05.02.2022 22:55

ЕбливоЕ,няма съмнение,но ще е до време. Бих я клатил,после - млатил .

Няма да ви огрее тролове

Няма да ви огрее тролове 06.02.2022 7:51

Мното сте прости, дърти, увиснали, и безпарични. А и повечето имате умствен дефицит и психични отклонения.