Мария Илиева стана жертва на нагла измама, разкри, че я... СНИМКА

Мария Илиева стана жертва на нагла измама, разкри, че я... СНИМКА

Тези дни Мария Илиева се оплака, че е станала жертва на доста нагла измама, а подробностите, които певицата описва в дълъг пост в социалните мрежи, шокираха феновете й.

Изпълнителката разкри с подробности как точно са злоупотребили с нея, като става ясно, че освен тя, е пострадала и друга жена, популярна във фитнес средите - Руми Илиева.

Мария Илиева в любовна афера с участник в "Гласът на България" СНИМКА

Приятели, от известно време насам в интернет се разпространява невярна информация, засягаща мен и Руми Илиева - @rumfit. Фалшиви сайтове, неправомерно използващи наши снимки и видеа, разпространяват невярна информация за това, че ползваме и препоръчваме продукти за отслабване. Моля ви, имайте предвид, че това е ИЗМАМА!!!", така започва поста на Мария Илиева в мрежата.

Аз и Руми Илиева искаме категорично да се разграничим от тези фалшиви реклами. Обърнали сме се за съдействие към юристи, подали сме сигнали към Facebook и към отдел "Киберпрестъпления" към ГДБОП и очакваме съдействие от тяхна страна.

Мария Илиева направи голям жест, но предизвика страшен гняв в мрежата заради... ВИДЕО

Моля ви, проверявайте внимателно източниците си на информация! Благодарим ви за доверието! Моля ви, бъдете разумни!", завършва поста си изпълнителката. А какво ще последва оттук нататък, ще почакаме и ще видим, вероятно отново в профила й./show.blitz.bg

Коментирай

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 13.01.2024 15:46

А ТАЯ РАЗПОРЕТИНА КАТО ЖУРИ В "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАШЕ ЗРИТЕЛИТЕ,ЧЕ РАЗБИРА НЕЩО ОТ МУЗИКА? ТОГАВА МОЖЕ, А СЕГА И Е КРИВО. И ДРУГО НЕЩО - ТЯ ИМА МНОГО ПОДХОДЯЩА ФИГУРА ЗА РЕКЛАМА НА МЕДИКАМЕНТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ЗАЩОТО Е РАЗПЛУЯНА ТОРБА.

къню

къню 13.01.2024 15:56

не е дебела тя-дядо да я барне за хълбоците.........