Мария Илиева роди! Кръсти бебето.... СНИМКА

Мария Илиева роди! Кръсти бебето.... СНИМКА

Певицата Мария Илиева е на седмото небе от щастие, защото днес стана майка за втори път, този път - на дъщеря. Момиченцето се казва София. 

Изпълнителката и дъщеричката й се чувстват добре и вече нямат търпение да се приберат в уютния си дом, където ги очаква много внимание, грижи и любов.

Мария Илиева чака момиче, вижте кой я издаде неочаквано... СНИМКА

Припомняме, че  в края на 2017-та певицата роди момченце Александър, който сега е много щастлив батко. Мария Илиева издаде пола на бебето си в тв предаване наскоро, когато гостува заедно със сина си. Запитан тогава дали иска да е батко на момче или на момиче, малкят Алекс каза, че иска момиче. Е, желанието му вече е факт!

За таткото на малката София обаче, все още не се знае почти нищо. Освен, че е "най-прекрасния мъж", както Мария Илиева го определи при друго свое тв гостуване. "Аз не крия щастието си. Мисля, че щастието трябва да се споделя. Чувствам се прекрасно, обичана… Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за когото дори не съм мечтала. С времето този идеализъм се убива. Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно в някакъв момент ти се случва това", сподели тя пред "Събуди се".

Все пак от слухове в публичното пространство става ясно, че любимият на Мария Илиева е Александър Межуречки. Дали това е вярно, ще разберем съвсем скоро, пише "Марица".

Малко, след като разбира, че очаква второ дете, Мария Илиева изкарва и К-19, но за нейно щастие доста леко./show.blitz.bg

Коментирай

НСГП

НСГП 24.06.2021 15:33

Дефакто тая е джоревка като мен и с кали. Како не бех по брутално муургав от Баш Мангал азис !! азис направо ги убивам !! Снимка. Ка през 2002г. ме обозначиха за само с една звезда за Граничен Полицай. Назначиха. Вече съм бивш.

........

........ 24.06.2021 15:58

Честито, да и е живичко и здраво !

Лалугеров

Лалугеров 24.06.2021 16:25

Големи боклуци са БЛИЦ ! В заглавието пише, че " става ясно кой е бащата" а кото прочетете цялото писание излиза, че изобщо не е ясно кой е той !

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 24.06.2021 21:19

Кой фърли семи в таз черна нива? Дядо Асан отдавна иска да я засее....

Пепа

Пепа 25.06.2021 0:36

Бездарна и нахална.Добре,че роди вече,че да се приключи с тази история

Симона

Симона 25.06.2021 6:40

Оф кой го интересува кой колко деца е родил и има ако за всяка майка се пишеше оф целия свят ще ше да бумне а тази си използва детето за да стане интересна и да я канят по предавания що за майка пф