logo

Мария Илиева пак ловува млади гаджета!

Мария Илиева пак ловува млади гаджета!

Мария Илиева  усилено си търси ново гадже, разкриват близки до нея. Певицата която от около две години официално се води свободна, и решила да търси нов младок, с когото да дели живота и леглото си.

Впечатление на онлайн потребителите прави фактът, че тя непрекъснато качва провокативни клипчета в официалния си профил в Instagram, като обаче ги качва с функцията story, която държи снимката или видеото за 24 часа, а след това автоматично се изтрива.

Мария Илиева хвърли 8 бона за... СНИМКА

Синът на Мария Илиева си има сестричка

Подобен тип клипчета са характерни за тийнейджърските свалки, но нищо чудно Мария да е харесала именно някой младеж Имайки предвид склонността й винаги да се влюбва по-млади от нея поне с 10 години. Такъв беше случаят и с голямата и тръпка - варненският рапър Атанас Колев, пише "Телеграф".

Последната официална връзка на Мария бе с 12 години по-младия Георги Михайлов. От него изпълнителката дори роди син Александър, който вече е на две годинки. Малко след появата на бебето отношенията между Мария и Георги рязко се влошиха и двамата се разделиха. Певицата тогава не посочи причина за разлъката. По всичко личи обаче, че таткото на бебето не е губил много време и веднага се залюби с блондинката Владислава, а през миналия октомври стана татко на момиченце което кръстиха Йоанна./show.blitz.bg

Коментирай

Тинтири - Минтири

Тинтири - Минтири 20.03.2020 8:01

Добре е , че пишете за любовния живот на разни хора. Ама кажете поне веднъж и за ВОЖДА де ! Той да не се е замонашил ? Или не можете да го проследите до Барселоната в Испания ли ? Страх ли е това или АВТОцензура ?

Мария Илиева

Мария Илиева 13.08.2020 7:55

Сърби ме отдолу много яко.....търся си поредната детска пи...ка.......мда....