Мария Игнатова проговори за алкохолното фиаско на Нойзи: Ще си платиш цената... ВИДЕО

Мария Игнатова проговори за алкохолното фиаско на Нойзи: Ще си платиш цената... ВИДЕО

Ако си мислите, че Мария Игнатова просто ще чака да отшуми отзвука покрай гафа, който сътвори любимият й Нойзи, шофирайки в нетрезво състояние автомобила си в края на миналата година, ще сгрешите.

Дори и да не коментира директно ситуацията до момента, тв водещата все пак намира как да изрази онова, което мисли - чрез любими рок парчета, които не само заинтригуваха последователите й в социалните мрежи, но и предизвикаха небивала вълна от реакции.

Мария Игнатова показа любопитна СНИМКА и намекна, че...

Тези дни блондинката пусна любопитно клипче от автомобила си, в което, шофирайки слуша и пее песен на "Foreigner" - "Cold as Ice". Изпятото от Мария в превод звучи така: "Студен си като лед, готов си да жертваш любовта ни! Никога не приемаш съвети, но някой ден ще си платиш цената".

Игнатова пее референа с доста емоция и настървение, а как тълкува Нойзи посланието й, вероятно скоро ще стане ясно, защото и той не може да мълчи още дълго по темата.

Мария Игнатова пръсна луд сексапил на Коледа, а Нойзи е...

Очевидно песента, избрана от Мария Игнатова, не е случайна, най-вече откъм послания. И изглежда, че съпругът й не за първи път злоупотребява с алкохола, но пък за сефте го хващат явно. А към днешна дата май Мария му е поставила и ултиматум да спре да пие, ако не иска да плати и по-солена цена за безразсъдството си./show.blitz.bg

Коментирай

Питю Мищова

Питю Мищова 16.01.2024 11:16

Бегай, Нойзи! Бегай, бате!

рон Jeremy

рон Jeremy 16.01.2024 12:56

Каката се е наиграла с кристали и търси нещо твърдо.

стилист Къпанов

стилист Къпанов 16.01.2024 18:11

Бегай, Маре! Пиян мъж къща не храни.

Грую

Грую 16.01.2024 22:35

Мара с патешкия нос се взела за красавица! Ха ха ха! Патка тъпа!