Мариана Попова плаши с визия (СНИМКИ)

Мариана Попова плаши с визия (СНИМКИ)

Мариана Попова шокира приятелите си с нова визия. Певицата не само е решила да промени цвета на косата си, но и да си направи огромни плитки. 

Гласовитата певица сподели снимки с новата си визия в социалните мрежи и успя да шокира последователите си. Оказа се, че звездата е с нова прическа от няколко дни и на улицата остава неразпознаваема.

Мариана Попова отвори болезнена тема и стана страшно (ВИДЕО)

Не това била причината обаче да предприеме толкова смел ход в драстичната промяна. Отизвестно време Попова е изпазнала в апатично състояние и си помислила, че смяната на цвета на косата й към по-светло ще й се отрази и на душевността.

Мариана Попова хвърли бомбата! Отказва да бъде част от гилдията!

А плитките направила от мързел всяка сутрин да се привежда в нормален вид. Сега със ставането е готова за излизане и не й се налага да се реши, изправя или къдри косата си, че да изглежда прилично. "Как не съм знаела досега какво предимство са плитките... Щях по-рано да си ги направя", коментирала пред приятелки Попова.

Те обаче създават смушение по време на сън. Плитките са твърди и много неудобни за спане. Още повече, че се увиват по гушата и създават известен дискомфорт. Мариана обаче възнамерява да прекара колкото се може повече време с новата си визия. Радва се, че и по улиците остава неразпознаваема./show.blitz.bg

Коментирай

Прелест

Прелест 19.04.2019 15:45

Какви плитки, шапка от усукани въжета, стига сте писали глупости

КрокоЗъбел

КрокоЗъбел 20.04.2019 18:43

Ех, тази ме е надминала по красота и уникалност!

Наблюдател

Наблюдател 20.04.2019 19:38

Не, че преди изглеждаше добре, ама сега е като урод с въжета и очила....

Весо кога ще го сплитаме?

Весо кога ще го сплитаме? 20.04.2019 20:06

С тези шнурове прилича на Горгона

Виолета

Виолета 20.04.2019 21:40

Какви плитки?! Това са ресни за тежки завеси, които се продават на метър.