Мариана Попова хвърли бомбата! Отказва да бъде част от гилдията!

Мариана Попова хвърли бомбата! Отказва да бъде част от гилдията!

Мариана Попова е от хората, които рядко пестят мнението си, особено пък, ако става дума за музика. Особено когато музикалната гилдия изобилства повече от примери за подменени ценности, отколкото от утвърдени стойности. Певицата не скри възмущението си от това, което представлява днес гилдията, от която е част и самата тя и хвърли бомбата само с едно изречение.

Изпълнителката не конкретизира кои колеги визира с гневния си изблик, но подчерта, че твърде много се е разочаровала от тях.

"Напоследък съм изключително ядосана на… кадърните колеги, на тези, които могат. Защото клякат на некадърните! Правят дуети с тях. Симпатизират им. Размахват им знаменца. Лъжат ги, че са най-добрите. Изключително посредствени хора на екран. Няма да дам примери, защото възрастта ми и позицията ми на артист не ми го позволяват", призна Мариана наскоро, а позицията й се оказа по-дълбока от моментен афект.

"Категорично отказвам да бъда част от тази гилдия! Но не защото имам високо самочувствие, просто съм мислещ човек и това много ми пречи! За мен посредствеността в музиката напоследък е на страхотна почит. Имаше едни последни хора, в които вярвах, докато и те не започнаха да правят дуети с разни хора, които пеят на диалект. Те даже не пеят. За мен това е абсурдно! Примитивността и посредствеността е заляла всичко. Затова съм се отказала да ходя и по интервюта. И наскоро казах на Весо, че имам чувството, че песента, която направих сега, ще ми е последната. Така се чувствам… Къде отиде пеенето? Правим формати. Журират ги хора, които са със съмнителен талант."

А песента, за която Мариана Попова говори, е с изцяло жив симфоничен оркестър, по текст на Яворов – „Две хубави очи”, музика на Стоян Стоянов-Течо и аранжимент - Дани Милев. Междувременно певицата засипа с похвали Ицо Хазарта. И въпреки осезаемата разлика в стиловете, призна, че изключително много го уважава и като човек, и като творец. "Обичам, когато хората правят нещо, независимо дали е рап, поп, опера, но да го правят като хората и то да си тежи на мястото. Аз обичам рап, само че моя рап е „Ъпсурт” и винаги ще бъде, защото там има смисъл, социална ангажираност, и едни интелигентни и обосновани личности, които стоят зад тези думи", добави Попова./show.blitz.bg

Коментирай

Ани

Ани 11.03.2019 10:11

О, я стига Марианке, забравяш коя си всъщност....Чак такива изказвания....Спри се малко....а, твоя морал с Гоце .....

Фори

Фори 11.03.2019 12:33

Тая колко пъти ще се отказва да пее- то заради следродилна депресия около Ханес, после заради Плачков ли не беше, сега щото на кривата ракета космосът й пречи! Марианке,за нищо не ставаш,бе чадо! Ето затова трябва да се скриеш! Няма друга причина! Само претенции,а насреща- zero!

архаров

архаров 11.03.2019 18:23

Друго си е да смучеш на Гоце патлака

КРЕСЛИВА СВРАКА

КРЕСЛИВА СВРАКА 11.03.2019 18:47

МАРИАНА Е КОЛКОТО ГРОЗНА,ТОЛКОВА И БЕЗДАРНА,ДОБРЕ,ЧЕ БЕШЕ ЛЮБОВНИЦА НА ПЪРВАНОВ,ИНАЧЕ НЯМАШЕ И ДА ПОМИРИШЕ ЕВРОВИЗИЯ,ТЯ И ТОЛКОВА СЕ ПРЕДСТАВИ,ДЕ.

Павел

Павел 11.03.2019 19:25

Марияна Попова има много добър глас, а на всичкото отгоре е и много права Тоя пъпеш Криско за нищо не става а го пробутват навсякъде

lek

lek 12.03.2019 16:35

Идеално тяло за лятото! Ускорете метаболизма и изгорете 67% мастна тъкан. Това действа!http://bit.ly/2GSDSm0

РАЧО

РАЧО 13.03.2019 8:59

ПЛАЧКОВ,МАРИЯНА НЯМА ХУБАВ ГЛАС,ЗАЩОТО ГРАЧИ С ЦЯЛО ГЪРЛО,И С ТЕЗИ МАНИКЮРИ НА ХИЩНА СВРАКА И С ЕДНИ И СЪЩИ БОТУШИ ОТ СТО ГОДИНИ-ЗАЩО СЕ ХВАНА ,ДЕТОНЕ ТИ Е РАБОТА С ТАЯ...

Нети

Нети 13.03.2019 11:03

Много, а много на сериозно се взе Марияна! Не си единствена певица! Та ти ли имаш най-големия акъл и талант в тази държава. Обиждаш много кадърни хора. Съвземи се!! Откъде ли идва това твое самочувствие!