Мариана Попова и Плачков стягат тайна сватба

Мариана Попова и Плачков стягат тайна сватба

Поп певицата Мариана Попова и годеникът й Веселин Плачков подготвят тайна сватба. За това загатна самата изпълнителка месец преди дъщеричката им Катерина да навърши годинка.

Пред свои близки Мариана намекнала, че може да съчетаят рождения ден на Кати със сватба, пише „Галерия“. Колеги на Мариана пък я засекли в бутик за сватбени рокли, но певицата се оправдала, че просто разглеждала.

Не е тайна обаче, че двамата с актьора отдавна мечтаят да узаконят връзката си. „Веселин постоянно ми показва снимки на майки и дъщери, облечени в едни и същи сватбени рокли. Явно много иска да ни види булки“, призна веднъж Мариана.

Първият рожден ден на малката Катерина ще бъде в Гърция, издаде поп звездата. Според запознати, решението да празнуват в южната ни съседка също не е случайно -Попова винаги е мечтала за малка гръцка сватба.

Мариана Попова и Плачков захвърлиха бебето

Причината Мариана и Плачков да пазят голямата новина в тайна пък била, че не искали излишна суматоха около церемонията.

Шаферките са избрани отдавна. А именно – трите дъщери на младоженците. 10-годишната дъщеря Андреа на Плачков и 8-годишната щерка на Мариана ще придружат булката до олтара заедно с току-що проходилата си сестричка Екатерина.

За Плачков това ще бъде втори брак. Със съпругата си Даниела се развежда официално през 2017 г., малко след като заживява с Мариана Попова. Певицата пък имаше дълга връзка с италианеца Ханес Перфлер, от когото е дъщеря й Мария-Магдалена. През 2012 г. Ханес поиска ръката на Мариана на живо в Къщата на „ВИП Брадър“. Въпреки че певицата прие, сватба нямаше, а само година по-късно двамата се разделиха окончателно./show.blitz.bg

Коментирай