Мариана Маринова със страшно признание за коронавируса СНИМКИ

Мариана Маринова със страшно признание за коронавируса СНИМКИ

Сексапилната моделка Мариана Маринова изуми всички с мястото, където прекарва социалната изолация, наложена заради извънредното положение в страната.

Силиконовата красавица и създател на конкурса "Мис Силикон", винаги знае как да прикове вниманието към себе си. Направи го и този път, макар и не обичайно с прелестите си. Този път изказванията й предизвикаха коментарите.

Мариана Маринова показа силиконовия си задник СНИМКИ 18+

"Имах късмет да съм на готино, свято място. На четири минути съм от Черепишкия манастир. На 8 март се разболях много тежко. Наистина се изплаших и взех решението да се преместя тук, за да има пространство около мен, чист въздух, планина", каза Маринова в тв интервю за Bulgaria ON AIR.

Мариана Маринова свали горнището в Маями СНИМКИ 18+

Апетитната брюнетка сподели още, че е пила лекарства за бактериални и вирусни инфекции, имала е кашлица и се е притеснила за здравето си. Не е сигурна обаче дали е била заразена с коронавирус.

Маринова сподели още, че се е сблъскала с онлайн обучението и се опитва да тренира у дома. "Първите 10-15 дни тази изолация дори ми се отрази добре, но в един момент създаде повече напрежение. За хора, които са свикнали да живеят активно, това е наистина разрушително. За мен тази изолация е разрушителна".

Мариана Маринова стартира кампания за красота

"Някои хора ги наричат конспиративни теории. Аз смятам, че историята с този вирус има друга цел. Независимо от това, аз бях от хората, които решиха да бъдат отговорни към другите. Не е важно аз какво мисля, важно е обществото да бъде цяло. Идвала съм до София два пъти за това цялото време, но не съм нарушавала нищо", добави още Маринова./show.blitz.bg
 

Коментирай

Озадачен

Озадачен 04.05.2020 21:33

Непоносимо грозна е тази , силиконът -я прави още по-противна, а нейната тъпота -рядко срещана. Защо ни я натрапвате,може би си плаща?

Великия

Великия 05.05.2020 17:35

Страхотна е