Мариана Маринова счупи крак преди Коледа СНИМКИ

Мариана Маринова счупи крак преди Коледа СНИМКИ

Шефката на силиконките Мариана Маринова претърпя нов инцидент преди празниците. Тя показа в Инстаграм, че е със счупен крак и ще прекара идващите празници накуцвайки. 

Пред наш репортер Маринова каза, че има стрес фактура на ходилото. Получила го след маратоните по бягане, към които се е запалила напоследък. 

Силиконката се готвела за голямо състезание и прекалила с бягане, от което си повредила крайника. Но какво всъщност представлява стрес фактурата? Повтарящи се натоварвания предизвикват микро повреди на костите, а като добавим и пренебрегнатото възстановяване, игнорирането на симптомите от травмата, то постепенно тези увреди ще стават все по-забележими и сериозни. Това се случва по-нататък и се нарича стрес фрактура.

Тази година е каръшка за Мариана, която в началото на 2023г. беше със счупена ръка. Тогава й отпадна планирано каране на сноуборд, а тази зима ще пропусне отново зимните спортове. "Може би Господ ме пази от нещо по-сериозно", заключва тя пред наш репортер. 

Въпреки неприятностите, тя е запазила усмивката на лицето си и гледа положително на случилото се. И е категорично, че няма да се откаже от спорта. Шината на крака й ще стои поне един месец, след което се връща да бяга на маратоните./show.blitz.bg

 

Коментирай

Божееее

Божееее 09.12.2023 9:34

Тази смешна жена, докога ще ни се натрапва.

Дедо

Дедо 09.12.2023 15:35

Да не се притеснява, без крак няма да я оставя. Може да се подпре на моя - приятел в нужда се познава!