logo

Мариан Кюрпанов спечели $ 1 милион!

Мариан Кюрпанов спечели $ 1 милион!

Две години изминаха, откакто моделът Мариан Кюрпанов се раздели с последната си сериозна приятелка – инстукторката по пилатес Емили, пише „Уикенд“. Оттогава чаровникът не е имал друга връзка и като че ли няма време да се занимава с жени. „Аз и свободно време?! В момента работя като брокер, снимам се в реклами и фотосесии, няма и минута, в която да бездействам”, категоричен е Кюрпанов.

Преди да се залюби с блондинката Емили, Мариан не обичаше да говори за личния си живот. Тя бе и първата жена, която той е показвал в социалната мрежа като своя половинка. Останалите си приятелки винаги е държал в сянка, а това пък е пораждало редица слухове по негов адрес. В светските среди открай време циркулира клюката, че хубавецът си пада и по мъже, но той винаги е гледал с насмешка на тях и не се е интересувал от мнението на зложелателите.

Говори се, че връзката на Кюрпанов и сексапилната инструкторка по пилатес се разпаднала, защото не успели да напаснат графиците си. Той често пътува по работа и признава, че поради тази причина му е много трудно да задържи жена в живота си за дълго.

В момента Мариан се издържа основно с продажба на недвижими имоти, но никога не отказва модни ангажименти, ако прецени, че си заслужават и хонорарът е достатъчно висок. Той предлага луксозни домове на заможни клиенти в Манхатън, а най-скъпата му сделка е за 51 млн долара. От нея успял да вземе полагащия му се комисион от 2%, което е над 1 милион долара – сума, достатъчна да подсигури бъдещето му за години напред. 

Чарът и бизнес уменията, които придобил през последната години, много му помагали в успешното подписване на договори. Комисионните пък му стигали да поддържа висок стандарт на живот в САЩ и да обикаля света. 

„Боря се да оцеля в среда на жестока конкуренция, защото само в един район на Ню Йорк като Манхатън работят 95 000 брокера като мен. Правят се много пари, ако има сделки, но понякога може и 3-4 месеца да не продадеш нищо. Е, аз не се оплаквам – добре ми върви. Трудно е, но когато човек има хъс и желание да се развива, всичко е постижимо”, разказва Кюрпанов.

Топмоделът твърди, че не страда от липсата на жена до себе си, макар че вече гони 40-те и според близките му e време да се задоми. Той предпочита да се посвети на кариерата си, а за другото ще се остави в ръцете на съдбата. „Ако ми е писано да срещна подходящата половинка, то ще се случи. Не търся връзка на всяка цена, и така се чувствам добре”, категоричен е Кюрпанов./show.blitz.bg

Коментирай

pesho mastikata

pesho mastikata 05.04.2019 2:03

da be da, spechelil e 1 milion hua v gaza, ama pari samo e sanuval

Тъпчо Балкански

Тъпчо Балкански 06.04.2019 5:18

А как стигна до Манхатън, или е роден в САЩ?.... Па и до сделките с луксозните недвижми имоти?... Пусти бели петна в историите, в условията на света, в който няма нищо случайно. )

Стамат хуя от Кюстендил

Стамат хуя от Кюстендил 06.04.2019 10:04

Взеха го в педераската мафия .