logo

Марги Хранова в челен сблъсък с Веселин Маринов

Марги Хранова в челен сблъсък с Веселин Маринов

Марги Хранова и Веско Маринов се сблъскаха челно в тв ефира в борба за зрителското внимание по Коледа. Юбилейният концерт на певицата, с който тя отбеляза преди по-малко от месец в зала 1 на НДК своя 45-годишен юбилей, се оказа в пряк дуел с коледния концерт на Веско Маринов. Разбира се, подстрекатели на сблъсъка се оказаха познатите конкуренти - bTV и Нова телевизия.

Почитателите и на двете звезди буквално изригнаха в социалните мрежи заради невъзможността и абсурда да гледат по едно и също време два концерта. "Всяка година правят това!! Не им ли писна да ни цакат така! Искаме да видим всички, не да избираме", възмутен е потребител във фейсбук. "Пак делят аудитория, ама не им прави чест!", пък се казва в друг. 

Оказа се обаче, че не само Марги Хранова и Веско Маринов се дуелират в коледния ден, но също и дует "Ритон" с Нели Рангелова - ден по-рано - на Бъдни вечер. "България он еър" излъчи концерта на Катя и Здравко от зала 1 на НДК, а БНТ поднесе на зрителите концерта на Нели Рангелова.

Коментирай