Марешка Бардем е напът да открие сина си

Марешка Бардем е напът да открие сина си

От известно време Марешка Бардем води инстаграма си основно на руски език. Феновете, които следят публикациите й често си задават въпроса "Защо".

Тя успява да се добере до чеченска аудитория и е пуснала в Акцентите си на инстаграма послание към сина си. Както знаете, тя е избягала от Чечня преди години и не е виждала сина си от бебе.

Последната снимка, която има от сина си, е когато той е на 4. Обаче Марешка се похвали,че се е сдобила с агенти там и са и пратили едно видео където се вижда колко е порастнал.

Марешка не се е отказала от желанието да се добере до рожбата си. Тя беше споделила,че братовчед й е свален от правителството заради начина на живот, който води и смяна на религия.

Марешка Бардем е първата най-известна чеченка избягала от ада в Чечня, която успява и не се страхува да покаже на целия свят успеха си. Качват се постоянно чатове в инстаграма и с други чеченки, намиращи се там. Марешка Бардем мотивира свои сънароднички, които имат като нейната съдба да съберат сили и да бягат от това място.

Разбра се също, че Марешка Бардем е наследник на човек, който е създал чеченската мафия в град Варна преди много години. Тя беше споделила как се казва и се подразрабра на кого е дъщеря. В едно интервю коментира, че са я държали в клетка родителите й не е имала възможност да излиза и да води приятелства, още повече да комуникира с българи тъй като явно живота и е бил застрашен./show.blitz.bg

 

Коментирай

абе,

абе, 18.09.2022 14:10

Никой не се интересува от чеченското кОрве.

dido

dido 18.09.2022 14:47

kwo ni zanimawate s taq pa4awra

Митко

Митко 18.09.2022 14:55

Мърша зарязала си детето.

гларус

гларус 18.09.2022 17:47

Отвързала е синджира. Сина и вече е с промит мозък, едва ли ще иска да я вижда, но има много желаещи да и направят нови деца.

Марио

Марио 19.09.2022 6:49

Тая пък поредната каква е. Все едни и къщи напращели каки.

Бай Ху

Бай Ху 19.09.2022 18:10

Ааа, марешка беше яко курве, раздаваше се за 200 леа пълна програма. А сега кво, дадоха я по шарената кутия и сумата стана четирицифрена.

бай Иван

бай Иван 19.09.2022 23:32

Нещо ми подсказва, че истинското и име е Айша Асанова.