logo

Маги Халваджиян би Рачков по чар (СНИМКИ)

Маги Халваджиян би Рачков по чар (СНИМКИ)

Преди броени дни продуцентът Маги Халваджиян и всички от екипа му отпразнуваха подобаващо 7-ия рожден ден на семейното си заведение, което е едно от култовите места в идеалния център на София, с уникално шоу с танцьори и купон до зори. Бдителните очи на феновете му обаче, не пропуснаха да отбележат мъничка подробност – че Маги изглежда много по-свеж на снимките от колегата си Димитър Рачков.

И въпреки че Рачков е по-малък с пет години от продуцента, ангажиментите явно повече му се изписват на лицето.

„Маги младее и става все по-чаровен за разлика от Рачков, който ми се струва леко състарен”, написа вярна почитателка и на двамата в социалната мрежа. Като не пропусна да уточни, че има мъже, на които, противно на всякаква логика, много им отиват леки бръчици, защото изглеждали по-мъжкарски.

„The greatest pictures от уникалния купон 7th Birthday Biblioteka - The greatest Show! Обичаме ви и благодарим, че сте с нас! Продължаваме заедно да танцуваме живота!”, пък написа Маги Халваджиян над статуса си от купона, с което още веднъж показва, че е над нещата или поне със сигурност не страда от излишна суета.

Объркаха жената и снахата на Маги Халваджиян (СНИМКА)!

На купона в ефектна визия очаквано бе половинката на продуцента – стилистката Кремена Халваджиян, която беше особено щастлива да духне свещичките на тортата за любимото си заведение.

Очаква се след няколко дни (на 18 февруари) купонът да е дори още по-внушителен, защото рожденик ще е самият Маги Халваджиян, който загатна тези дни, че все още умува кой да е третият журиращ в „Като две капки вода” след Хилда Казасян и Фънки, чието присъствие е неизменно. Водещи на формата по традиция отново ще бъдат Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков.

За трети член на журито засега най-много се спряга името на певеца Любо Киров, но дали Маги ще избере именно него, предстои да разберем много скоро. Стартът на най-позитивното шоу в родния тв ефир „Като две капки вода” е на 25 февруари от 20 ч. в ефира на Нова телевезия./show.blitz.bg