Маги Джанаварова проплака, щяла да загуби бебето си навръх Нова година СНИМКА

Маги Джанаварова проплака, щяла да загуби бебето си навръх Нова година СНИМКА

Чаровната певица Маги Джанаварова реше да разкрие през какъв ужас е минала по време на своя бременност. Оказа се, че не е минала гладко и е имало сериозен риск за нея и бебето. 

Година след преживения ужас тя реши да разкаже през какво й се е наложило да премине и защо обвинява "Пирогов". А миналата Нова година за нея е била истински кошмар и я прекарва на системи в "Майчин дом". 

„Преди точно една година влязох в болница на системи, а в корема ми вече туптеше още едно сърчице, сърчице, за което се молех да бъде добре. Никога няма да забравя този момент, и колко много се притеснявах за нея. Винаги ще съм благодарна на "Майчин дом", че вместо да ме пратят вкъщи, както направиха в "Пирогов", ме приеха и с огромна грижа ни лекуваха.

 

А в стаята се паднах с едно невероятно момиче @malechkanova, което също носеше нов живот. Тя остава завинаги в сърцето ми! А към днешна дата и двете си имаме по едно приказно дете - Елизабет и Матей . И с това искам да ви пожелая новата 2024-та да бъде здрава! След това да обичате, да умеете да давате и да се наслаждавате на всяка секунда живот!“, пише тя. 

Изпълнителката стана майка през юли миналата година и почти до последно успя да запази в тайна щастливата новина. Вече е забравила за трудностите покрай бременността и се радва на усмивката на Елизабет, която расте като гъба и става все по-любопитна за заобикалящия я свят./show.blitz.bg

 

Коментирай

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 05.01.2024 10:49

Просто е така! Богопомазаните трябва да се приземят и да проумеят, че за всички хора отношението към тях е много важно! Провидението влияе на всички хора!

Абе

Абе 07.01.2024 9:58

Много пъти писах, момиче спри да парадираш и да хвалиш бременността си, има лоши хора ще те урочасат и тебе и детенцето. Ето сега. И пак продължава.