Маги Джанаварова направи погача на дъщеричката си СНИМКИ

Маги Джанаварова направи погача на дъщеричката си СНИМКИ

Маги Джанаварова отбеляза 40-ия ден от появата  на малката си принцеса Елизабет с погача. Гордата майка се похвали с порасналата си дъщеричка и й спретна парти като за чудо и приказ.

Най-разпознаваемия глас в родната поп музика събра орисници, които да орисат момиченцето й, както се прави  по традиция.

Елизабет бе натъкмена изцяло в бели дрехи, с каквито бе издокарана и майка й. Обстановката където празнуваха погачата бе луксозна  и решена предимно в бяло и розово. Маги бе гушнала първородната си дъщеричка до сърцето си, притеснена бебето й да не се уплаши от толкова много хора на едно място, пише kliuki.bg. 

 

Навсякъде бе отрупано със сладкиши и огромна торта, на която бе изписано името на бебето, както и имаше табло, на което на розов фон със златни букви пишеше „Елизабет”.

Естествено, Джанаварова почерпи дамите, орисали дъщеричката й обилно с всякакви сладки изкушения, а те се отчетоха с подаръци за мъничето. Като пожелаха на Елизабет и майка й да са много здрави и щастливи и безпроблемен живот.

Маги събра комплиментите на феновете си, които я похвалиха,  че е станала още по-хубава и майчинството я е разкрасило./show.blitz.bg

Коментирай

Капитана

Капитана 25.08.2023 9:19

Дано се кротне тази вече, че орева орталъка за кур от години все не намери кой да я напълни!