logo

Мафиоти атакуват морския имот на Стоянка Мутафова

Мафиоти атакуват морския имот на Стоянка Мутафова

Крими герой се е опитал да сложи ръка върху имота в курортното селище Свети Влас, който принадлежеше на голямата Стоянка Мутафова.

Парцелът остана като наследство от Г-жа Стихийно бедствие за нейната дъщеря Мария Грубешлиева, а неотдавна тя го обяви за продан, пише клюки.бг.

Земята е на изключително апетитно място – на височината над марината в Свети Влас, и от него се разкрива невероятна панорамна гледка.

Около парцела имало построени къщи, същински палати, притежание не само на родни баровци, но и на руски богаташи.

Преди няколко седмици Муки пусна обява в личния си профил във фейсбук, с която обяви земята за продажба. Мнозина побързаха да я обвинят, че няма и година от кончината на майка ѝ, вече разпродава имането ѝ.

Но причината Грубешлиева да иска да се раздели с парцела е не да спечели от него пари, а защото на своята възраст няма да тръгне да строи вили по морето и вместо нея друг може да се възползва от това.

Един от първите, които изявили интерес към мястото, бил мъж на средна възраст./show.blitz.bg

 

Коментирай

ПУЛЬО

ПУЛЬО 11.09.2020 2:59

МУКИТО Е МЪРЗЕЛАНА И БЕЗДАРНИЦА ДЖУКИТЕ И СА КАТО НА ШАРАН ВИДЯЛА ЖАБАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ ВОЛА И ТЯ СИ НАПОМПАЛА ДЖУКИТЕ АУУУ КАКВА ОТВРАТ ВСЕ ЕДНО ЧЕ СА Я ХАПАЛИ ОСИ

МОЛИ

МОЛИ 11.09.2020 7:12

МЪРЗЕЛИВА ИЛИ НЕ,ИМОТА Е НЕЙН.ВАС КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА! САМО,ЧЕ ИМОТ ПРЕЗ ФЕЙСБУК НЕ СЕ ПРОДАВА.ЗАТОВА ИМА АГЕНЦИИ.ИНАЧЕ Е СИГУРНА ПЛЯЧКА НА ИЗМАМНИЦИ.

До МОЛИ

До МОЛИ 11.09.2020 9:00

Тя тази вероятно не знае и имот как се продава. То не че и аз знам как, но не ме пишат по блиц.

Алоо

Алоо 11.09.2020 11:58

Стига сте завиждали и хокали Муки. Я погледнете себе си. С големи букви пишат само комплексарите, дето са бедни и хейтват за успелите.... Моли научи се кога се пише ;й; и кога ;и;

Кондьо

Кондьо 11.09.2020 13:16

Не разбрах каква е връзката между заглавието и статията.

Мама

Мама 11.09.2020 14:48

Бездетните жени не виждат смисъл в нищо.