Любопитен факт за новия мъж на Мария Игнатова шашна мрежата СНИМКА

Любопитен факт за новия мъж на Мария Игнатова шашна мрежата СНИМКА

Откакто е с Ивайло Нойзи Цветков Мария Игнатова буквално сияе от щастие и вече няма спомен от депресията, в която бе изпаднала след раздялата си с Димитър Рачков.

Любопитен факт за новия мъж на тв водещата обаче, предизвика много коментари в социалните мрежи тези дни. Причината е датата, на която е роден той. Оказа се, че Ивайло Цветков празнува рожден ден на всеки четири години, тъй като се е появил на бял свят на 29 февруари. Тази година, например, няма как да отбележи тази дата.

Игнатова пусна интимна СНИМКА с новия си, за да дразни Рачков

Новата любов на Мария Игнатова има и доста любопитна биография, която допълнително вълнува феновете й. Той е един от създателите на несъществуващото вече списание "Егоист", освен това е и първият главен редактор на българското издание на "Плейбой", както и на списанията "MAxim" и "Една седмица в София".

Мария Игнатова призна нещо шокиращо за баща си, бил е арестуван за... СНИМКИ

Често го виждаме в тв студията като футболен коментатор на английското първенство. Освен, че има удивителна култура, той пее и свири на няколко инструмента, сред които пиано и китара. Като млад е свирил в рок банда, от където е прякорът му Нойзи - "шумен", пише "Галерия".

Отделя повече от 20 години от живота си на музиката, но после губи интерес. Днес рядко свири и слуша музика, предпочита книгите, чете по 7-8 наведнъж. Възпитаник е на Националната гимназия за древни езици и култура, което обяснява факта, че говори 7 езика, в това число латински и старогръцки./show.blitz.bg

Коментирай

Даринка

Даринка 25.02.2021 20:07

очевидно нойзито е посъбрал мангизи и може за година-две да си позволи луксозна държанка но защо в тази напреднала възраст ? Можеше нещо младо и свежо да координира ...

Китаристът

Китаристът 26.02.2021 16:14

И Нойзи Цв - дришльо с претенции. И много баджанаци.

азз

азз 26.02.2021 19:42

Поне не е прост палячо като дребоса РачкоФ.

Дамяни

Дамяни 27.02.2021 0:11

Бе по простичко. Наркоман

Бай Ху

Бай Ху 27.02.2021 9:01

Симпатична двойка. Не като Рачко Пръдлето и силиконовата му маймуна.

Обективен

Обективен 02.05.2021 18:48

Много готин пич е тоя Нойзито!Сички го ибаа тва Маре,ама само той го прибра!